sizleri yazdiklarimla daha fazla yormayim.puntodan 1hafta sonra 2005 model sifir hatali ilk sahibinden servis bakimli 100 000 km de ici bej dosemeli cosmic gri kıl mı kıl bi kullanicinin tam otomatik honda euro civic igini aldim. is arkadaslarim resmen hayran oldu. test surusu yapan i 30 ve focuc kullanicisi akadaslar niyeti bozup satmayi bile dusunuyorlar. 5. civic sedanini kullanan honda mumtelasi arkadas bile(beraber aldigim arkadas.adam resmen zehir. 5 dakikada arabanin servis kayitlarini cikartir.neresi macunlu neresi boyali neresi orjinal fabrika parcasi, hepsini soyler,) o bile bende bundan alcam diyor.euro civic in sedan kadar piyasasi yok ama ilk gunden hayrani cogaldi. biz zaten ailecek verdigimiz 6000 tl yi unuttuk.,hepinizi saygiyla aniyorum.ramazani serifiniz hayirli olsun. Allah kabul etsin. afiyet olsun.

Hayırlı olsun.Yeni aracınızın keyfini sürün.Anladığım kadarıyla ilk puntolar yavaş yavaş sahiplerini değiştiriyor.Ben sizden 1 yıl önce aldım puntoyu,bende satışa çıkardım değişiklikte fayda var !