Gündüz yapıştırırsanız sorun olacağını sanmıyorum. Ama arka sileceği çalıştırınca o bazı noktalardan sticker ı kaldırabiliyor.
Cam yağli kalmazsa ve sicak olursa düzgünce yapistirin hic bi sorun olmaz. Ben gunde 1-2 tane yapistiriyorum folyo en kalitelisi. Ucuz folyo kullanilmiyor. Birinci sinif folyo. İlk basim tarihinde yapistirilan stickerler duruyor hala araclarin ustunde kemik gibi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri