Sticker bugün elime ulaştı. Çok teşekkürler
Benimkide geldi Mehmet sağolasın
form dolduruldu
ıkı gunde hızlı ulasım tesekkurler forum
Sticker'ı ulaşan arkadaşlar yapıştırdıktan sonra fotoğraf çekip paylaşırlarsa mutlu oluruz
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
çok teşekkürler sticker geldi.
sevgili arkdaşlar özellikle kemaloto.com adresinden ürün alan arkadaşlar ürün aldığınızda sticker ihtiyacınız varsa açıklama kısmına mutlaka yazın forum stickeri istiyorum diye bakın ayrı ayrı iki kargo çıkıyor boşa 2 kargo parası vermeyin.
bende formu doldurdum beklemedeyim..emeğinize sağlık teşekkürler
Bende doldurdum bakalım. Ne zamandır aklımdaydı. Emeği geçenlere teşekkürler.
bende talepte bulundum umarım almışşınızdır ve bir an önce elime ulaşır şimdiden teşekkürler...
Merhabalar yaklaşık 10 gün önce formu doldurup gönderdim ama gelen giden yok o konuyla ilgili adimine mesaj atıyorum cevap yok en son buraya yazayım dedim acelem yok ilgilenilirse sevinirim elimizde yok derseniz canınız sağolsun herkese iyi forumlar
66- Oğuzhan KAYA
67- Recep GÜL
68- Cihan ÖZDEMİR
69- Fatih GÖRÜMLÜ
70- Burhan GÖKSEL
71- Mehmet SUNGUR
72- Kamil KIRIKCIOĞLU
73- Gülveren DEMİR
74- Abdurrahman ŞENGÜL
75- Fatih YAVUZ
76- Halil ŞENGÜLEN
77- Orhan ATAK
78- Fırat İNCİLİ
79- Mustafa ÖZTÜRK
80- Sedat ATLAS
81- Selim KIRŞAN
82- Savaş ÖLMEZ
83- Süha SÜLÜN
84- Sercan YAVUZ
85- Okan ÜNSAL
86- Mehmet Onur KOÇYİĞİT
87- Emre AKTAN
88- Halil Sinan KAÇAR
89- Cihan ÜNAL
90- Nurullah GÖK
91- İlhan GÖZPINAR
92- Mert SARAÇOĞLU
93- Selim KIRŞAN
94- Ömer KAÇAR
95- Bilgin BAYAR
96- Cengizhan SÖNMEZ
97 -İsmail ŞENTÜRK
kargosu çıkan arkdaşlar .
ismi yazmayan talepte bulunan arkdaşlar varsa lütfen tekrar talep forumu doldursunlar gözükenler bu kadar
ismi yukarıda yazmayan arkadaşlar talepleriniz ulaştı fakat toplu gönderi yaptığımız için her dakka kargo çıkartamıyoruz. Az sabır daaa
Bende talep te bulunmustum ismim cikmamis
istek forumunu eksiksiz doldurunuz bu yüzden çıkmamıştır adınız....
ben eksiksiz doldurdum ama daha bugün.. Sanırım o yüzden çıkmadı..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri