GP paylaşım sitemizin kurulduğu 16 Aralık 2006 tarihinden beri çok yol katettik ve bir süre sonra 2.000 üye ile 4.000 konu başlığında, 100.000 mesaja ulaşacağız.
Ve bu konu ve mesajların çok büyük çoğunluğu Grande Punto ile ilgili oldu, hep -karşılıksız- yardımlaşma ve paylaşımı hedefledik. Etrafınıza baktığınızda, birçok benzer forum sitesinin üyeler arasında birbirleri ile muhabbetlerine, tekrar ve tekrar, araç sahiplerine herhangi bir faydası dokunmayan sıradan yazışmalara tanık olmanız muhtemeldir. Sitemiz bu tür bir düşünceyi asla benimsemedi.
grandepuntotr.com sitesinde yardımlaşma ve paylaşım konusunda emeği geçen tüm üyelere teşekkürler...
bence ıyı gıdıyo bıraz yaz rehavetı olsada ıyı forumlar herkese ayrıca bırazdaha genısletmek ve konu acanlara yardımcı olmak lazım bence
başka siteler laklak sitesiyken biz bi aile olduk
inş. gp TR aiLesi OLarak daha güzeL zmanLAr geçiririzherkonuda emeği gecen herkese teşeKKüRLeR...
8-9 ay önce acaba üye sayımız artar mı, acaba tutuLur muyuz, acaba insanLarın iLgisini çekebiLir miyiz diye düşünürken, geçmişe bakıyorum da nereden nereLere geLmişiz..
gp'LerimizLe buLuşma yapmak biLe hayaLdi, 6 araçlık buLuşmaLar yaparken, akabinde 60-70 araçlık buLuşmaLar yapmak, aktiviteLer düzenLemek, ne kadar geLişip büyüdüğümüzü herkese gösterdi. eLbette bazı şeyLer koLay olmadı. inişLer çıkışlar oLdu, tartışmalar, kavgaLar gürüLtüLer oLmadı degiL ancak her zaman aiLe oLmasını biLdik. gözümüzü asLa para hırsı bürümedi, varımızLa yağumuzLa çaLıştık çabaLadık.
günden güne geLişip büyümeye hep beraber eL eLe verdiğimiz sürece devam edecegiz.
şu sanaL bir ortamı; sosyaL bir payLaşım, dostLuk ortamı haLine getirebiLdiysek ne mutLu bizLere. iyi ki varsınız.
nice yüzbininci mesajLara...
saygıLarımLa, erdi.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hepberaber büyümeye devam !
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hiç aklıma gelmezdi; bir araba alacağım, forum sitesine üye olacağım ve de harika dostluklar kurcağım...
Teşekkürler GrandepuntoTr, özellikle de beni böylesine güzel insanlarla tanıştırdığın için...
Konu dagored tarafından (03/09/2007 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
böle bir başlığa bu sitenin ihtiyacı gerçekten vardı teşekkürler grandepuntotr.com ailesi.
paylaşımlarımızın hiç bitmemesi dostluklarımızın hiç bozulmaması dileğiyle.
iyiki varsınız iyiki grande punto var iyiki bir başka sitede değilim.
Erdi , Ozan ve Cem abiye(civcivx) tekrar teşekkürler....
nice 100.000inci msjlara nice üyelere hep birlikte inşallah.
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Bu kadar büyüyeceğimizi ve bu denli güzel arkadaşlar edinebileceğimi hiç tahmin etmezdim! Aylar öncesinde bu birlikteliğe ortak bulmak konusunda sıkıntı çekerken, şimdi kendiliğinden büyüyor grandepuntoTR! Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler; iyi ki varsınız...
Artık 1. Doğum Günümüz yaklaşıyor! Güzel bir partiyle kutlamalıyız bunu...![]()
Arkadaşlar çok yakında bomba gibi bir buluşmayla tekrar gündemdeyiz bekleyin.....
Teşekkürler kartaş oto
Yine elim ayağım denk durmuyor kahretsin![]()
sayenizde arabalar hakkında ciddi bilgiler öğrendim... bana tavsiye veren arkadaşlara "aa onu biliyorum bi de şöyle bi'şey varmış.." diye başlayan cümlelerle karşılık vermek çok hoşuma gidiyo
bunun dışında, ki çok daha önemli bence, forumdaki paylaşımı, konuşulanları ve buluşmaları (her ne kadar sadece 2'sine katılabilmiş olsam da) anlata anlata bitiremiyorum şahsen...
gp'den başka araba kullanan arkadaşlarımı kıskandırıyorum sanırsam
burada sizlerle olduğum için mutluyum, hepinize teşekkürler... çok güzelsiniz![]()
-görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
-istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
-insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
-şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan
mehmet abı hep sır gıbı yaaa bıturlu sırrında odun vermıyo acıkalddıgı zmanda bomba gıbı oluyo valla mehmet abı ısını bılıyo sevındırıyo herkesıı....
çok güzel bi forum ve çok güzel bi sonuç bence sonuçta siteye ilk kayıt olduum zamnlarda gp siparişi vermiş arabayı bekliyodum gp varekn zaten gezmekten nete girmiyodum daa sonrasında bi sınav haftası sonrası olan paintball a giderken süpheliydim çünkü ilk kayıt olduum zamnlarda gp'm yok seçenei yoktuşansıma erdi nin ewi bana erdi nin ewi yakın olunca yöneticilerle beraber gitme şansı buldum ve gittiim gibi gördüm ki cidden bırak yönetici üyeyi yönetici misafirin bile farkı yok (bana da minder taşıttılar
) ardından üyeler geldi buluşma old paintball da kapıştık mangaldan pek yiyemesem de fazlasıyla hatta bütün günümü ii geçiren ve uzun süre yüzümden gülümsemeyi eksik etmeyen bi buluşma oldu güzel arkadaşlıkları kısa sürede kazandım buna şaşırmadım desem yalan olur hatta buluşmadayken de konuşmuştum bi çok kişiyle bunu neyse lafı baya baya uzattım bu forum bu şekilde dewam ettiği sürece daa da büyüyecektir mutlaka tabi ki arada çatlak sesler çıkacaktır ama bu sesler aslında biz uğraşmasak bile zaten bu güzel ve resmen aile ortamı içinde kaybolup gidicektir...
![]()
ev alma komsu al
araba alma forum sitesine kaydol
iğrencim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri