ben sadece punto forum sitesi diye puntoyu iyileştirmek istemedim, renault dandık megan3 almaktansa punto alırım punto daha iyi. Gibi bir kavram anca bu forumda olur. Mantıken C ile B sınfını karşılaştırıyor arkadaşlar. Bir kere KG ve boyut farkından dolayı C alınır. Bu tamamen yeni clio bravo dan çok daha mantıklı bravo alana kadar clio alırım demekten farkı yok bide bu yönden bakalım![]()
tarz meselesi hocam ben renaulta sıcak yaklaşamıyorum arkadaş çevrem bulunduğum konum'da..
punto evo çok farklı bir araç çizgileri sportifli daha başka alırım evo binerim 2 sene sonra veririm takas'da alırım 320 d ya da audi a3 bakarım keyfime... geçiş arabası olarak kullanırım evo yu.. senın yerınde oslam.
Ben de aracı satalım neredeyse iki hafta oluyor.B sınıfında puntoya tercih edilecek araç göremediğim için yine punto bakıyorum.Bravo fiyatlarına baktığımda bütçemi aşıyordu.C sınıfı alacak olsaydım astra classıc tercih ederdim.Çünkü düz hatlara sahip punto ile aynı motoru kullanan bir araç.Fakat nedense renaultun araçları beni hiç kendine çekmiyor açıkçası.Megane sınıfına göre fena bir araç değil ama ne bileyim aracın kaportasını sanki bir yerlerden abartılı bir şekilde şişirmişler gibi duruyor.Tasarımı nedense bana hiç güzel gelmiyor.Artı kullandığım tüm renault araçlarından çıkardığım ortak sonuç fıat'a göre biraz daha fazla sorun çıkaran bir marka.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Haklısınız B sınıfındaki tüm araçları masaya yatırdığınızda Punto evo açık ara fark atıyor, puntomu alırken çok araştırdım ne fiesta ne corsa ne polo iç hacim bagaj, donanım ve fiyat/fayda özelliklerinde geri kalıyor belki i20 donanım olarak olabilir, hatta okuduğum bir yazıda punto evo için C özellikli B diye tanımlıyorlardı. Bravo çok beğendiğim ama hep beni geri adım attıran bir araç, bir aracın bu kadar kötü 2. eli olamaz herhalde. Yaklaşık 1,5 yıldır clio 3 hb dizel kullanıyorum 2009 model bakım hariç araç servise yada sanayiiye gitmedi ,
tabiki de megane 3 derim
İki araç da güzel bence , hangisi daha gençse ben onu tercih ederim doğrusu .. ne kadar genç o kadar az sorun
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
ben olsam kesinlikle megane 3 alırdım
vallahi megane 3 alacagima punto evo skydome,sport kit alirim.hem az yakar, hem daha sportif ve daha guzel bence...
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri