kardes gecmiş olsun yaaa allah korusun aman
Evet beyler bugun hayatımın ılk ve bana gore en onemlı kazasını yaptım.oglen 1de elvankente ablama gıdıyordum ana caddeyı bılen vardır ıstasyondan gımsaya gıderken.Sol tarafa donecektım eve 30 metre kalmıstı donerken bı arac sag tarafımdakı gorusumu engelledı bende sola donerken sag tarafta siyah bisey gordum ve tam sag tarafın ortasından girdi. Benım arac hala ılerlıyordu frene bastım bosalmıstı el frenı cekıp durdum.
ilk 30 sanıye arabandan ınemedım sagdan darbeyı yıyınce vucudum savruldu belım agrıdı neyse ındım.Bana vuran sıyah bır sahıncı haymanadan dugune coluk ocuk bınıp full sekılde gıdıyorlarmıs. onde ıkı tane ufak cocuk arabanın camı patlayınca kesıkler oldu hastaneye gıttıler.alkol konturolu falan derken karakola gittik aksam 6 kadar ordaydım ifade verdik cocukların durumuna gore benı tutacaklardı neysekı cocoklara dıkıs falan atılmıs davacı olunmadı ve eve geldık nıhayet.
Mucıze olmasa kusuru bana vereckler talı yol dıye donusu ben yaptım dıye ama carpılan arac benımkı oda ayrı bır mevzu.
Sonuc benım aracın sag tarafı kople goctu arka sag cam patladı adam dırek ortadan girdi anlıycagınız pazartesi sevıse bırakacam arac yurur halde ama sahıncı on taraf yoktu cekıcıyle goturdular. Arac suan garajda ne yazıkkı merkezı kılıt calısmıyor kapılar kılıtlenmıyor yarın resımlerını koyarım.
![]()
kardes gecmiş olsun yaaa allah korusun aman
gecmiş olsun hocam. umarım kimsenin basına gelmez böyle üzücü olaylar.
geçmiş oLsun. umarım kimsenin başına böyLesi durum geLmez.
insan çok kötü etkiLeniyor. ne kadar biz dikkatLi kuLLansak da,
diğer kuLLanıcıLara güven oLmuyor.
aLLah beterinden sakLasın.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
çok geçmiş olsun hepimiz başına bir anlık hata yüzünden aynı olaylar gelebilir.
ne diyeyim tükiye şartlarında araba sürmek mars a helikopterle gitmek gibi bişey (yanlış örnekmi oldu) neyse iyi geceler
geçmiş olsun![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
aynı durum bugün benim başıma gelecekti az kalsın geçmiş olsun arkadaşım allah başka dertler wermesin![]()
geçmiş olsun çok üzücü bir durum allah beterini vermesin
Zafer bey, geçmiş olsun....
kardeş çok geçmiş olsun....
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
geçmiş olsun cana gelmesin mala gelsin iyi ki yavaş mısınız
Çok geçmiş olsun.Allah bidaha göstrmesin .
gecmıs olsun allah nazarlardan belalardan kosrusun senıı ..aman dıkkat..
gecmis olsun...
Geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun, Allah beterlerinden saklasın...
Geçmiş olsun sana bişey olmamıs en azından![]()
Geçmiş olsun.Aman biraz daha dikkatli kullanalım.
Zafer geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun![]()
------------------------------
'''ViPeR'''
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri