valla ben şimdi hemen çıkıp benim puntoya bi bakayım. sakatlık olmasın![]()
valla ben şimdi hemen çıkıp benim puntoya bi bakayım. sakatlık olmasın![]()
bu konuyu grande punto nun en bilinmeyen özellikleri başlığına taşıyabiliriz bence. sanmıyorum ki bu zamana kadar bagajdaki punto yazısındaki L harfini farketmiş olan biri olsun![]()
klima tuşuna basılı tutunca arkada gizli bi L harfi beliriyor !!![]()
![]()
![]()
Kedidir o kedi :)))
FIAT TOFASLA ANLASARAK DOĞAN L DEN SONRA PUNTO L CIKARDI HABERİNİZ YOKMU![]()
Driven by the future
Allah başka dert vermesin![]()
Ya beyler sabahtan beri konuyu takip ediyorum herkes gırgır şamata yapmış ama bi Allah'ın kuluda arkadaşımıza Puntodaki "L" harfini nerden bulacağını söylememiş bu forum böyle olmamalı![]()
![]()
![]()
o değil de memleket sorununa dönüştü olay. neredeyse aihm e gidecek lakin L sini kaybeden arkadaş ortada yok.![]()
punto nun düşen L si için bende yarın saat 15 te taksimde toplanalımgezi eylemcilerinin taleplerinin arasına bunu da ilave edelim arada kabul görür belkim
ya da forum olarak bi heyet oluşturup başbakanla mı görüşsek
![]()
fiat, Punto yazısında ki ''L'' yi bulanlar için çok özel hediyeler verileceğini bildirdiğinde belki çalınmış olabilir
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
Konuyu açan şahıs kör oldu![]()
hahah öldürdünüz yorumlarınızla beniKusura bakmayın dalmışım "L" yazmışım "T" olucaktı o
)
teşekkürler mizahi değerleri yorumlarınız için
Yani T derken Üzerindeki çizgi![]()
Al işte mizaha yeni boyut geldi"T"nin üzerinde hangi çizgi var beyler
![]()
![]()
Evet haklısınız Mustafa bey ama kardeşim demesi gereken bendim sanırım zira yaşça bayaa büyüğüm sizden ama sorun değilPuntoların neresinde ne var çoğu insandan iyi bilirim ve forumda beni tanıyanlarda bunu bilir
oto var forumda ona bir sorun vardır ellerinde sanırım yoksada yol gösterirler sanırım
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri