walla bendede prelli vardı 14 ay 25000 km dayandım çok sert yapılı. kötü yollar için iyi .ama ses yapıyo. şimdi continental var emotiondaki kullanılmış aldım biraz rahatladım
Arkadaşlar Merhaba;
18 Ağustos'tan beri beklediğim 1.3 Multijet 75 Hp aracım sonunda geldi. Bir terslik olmazsa pazartesi teslim alacağım.
Üzerinde Pirelli marka lastik gelmiş. Aracında Pirelli Lastiği olupta memnun olan veya memnun olmayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...
Bu Lastiği değiştirmeme gerek var mı yok mu karar veremedim bir türlü...
Saygılarımla.....
Follow Me If You Can.
walla bendede prelli vardı 14 ay 25000 km dayandım çok sert yapılı. kötü yollar için iyi .ama ses yapıyo. şimdi continental var emotiondaki kullanılmış aldım biraz rahatladım
pirellinin bazı modelleri çok iyidir.
ancak fabrika çıkışlı araç üzerinde gelenler genelde iyi olmaz , uzun ömürlü olsun diye sert lastik koyarlar konfor kaybı olur ses yapar vs.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
pirelli p zero mükemmel bir lastik mesala.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
bence aynı ebattan alacaksan değiştirme derim.. gerek varmı şimdi en az 500 ytl para vereceksin yukarsıda açık.. bence devam et onlarlar derim.. herkes hemen hemen aynı problemleri yasadı diğer lastik markalarındada.. bende de dunlop var iyi ama zaman zaman bende şikaye ediyorum.. ama yinede kullanıyorum.. şimdi hiç kullanmadığın lastığı arabanın üzerinden çıkarsan yok pahasına vereceksin..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Pirelli genel olarak oldukça sert hamurlu bir lastik.Bu sayede oldukça sağlam ve uzun ömürlüler.Kötü yanı ise ses yapmaları ve biraz daha geç ısınmaları.Ben uzun yıllar kullandım memnundum açıkçası...
tek kelimeyle berbat hele üstündeki daha da kötü kaldır atttt.....
sert lastikler hakkaten kötüler..bende de b250 vardı çok gürültülü bir lastik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri