Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 21 ile 35 arası

Konu: Radara yakalandım lanet olsun

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı ato Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam Merkez'den. Geçtiyseniz yemiş olabilirsin ama çeviriyorlar yiyince kameralara dikkat ettiyseniz sıkıntı yoktur
    valla çok çevirmeden geçtim sadece afyondan antalya yol ayrımında bir kere durdurdular ondada sorun yok rutin kontrol dedi 2 dk sürmedi hayırlı yolculuklar dedi devam ettim bende onun dışında hem kameralara hemde yol kenarında duran araçlara çok dikkat ettim inşallah yememişimdir

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

inşallah yememişsinizdir o aman herkesin gelirine göre kessinler cezayı bu gün yine incekte radar vardı bildiğiniz kuyruk olmuştu önünde ben elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum yoksa böyle olmaz yolda bir sürü şerit ihlali yapan tıra arabaya vs rasladım polis ne yapıyor bir düzlüğe veya asvaltın basmaya en müsait olduğu yere geçip pusuyor

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Standart Ynt: Radara yakalandım lanet olsun

Dün ben de ise giderken incek oran istikametinde sabah 8 de jandarmanın önünde radarla göz göze geldim 110 civarındaydı hızım, bide millet yavaşlamasın diye jandarma önündeki trafik lambaları da iptaldi artık resmen tuzak kuruyorlar, eskiden en azından arkasında çevirme olur bilirdin ceza yedin mi yedin mi şimdi o da yok, düşünüp düşünüp kuduruyorum yedim mi diye. Devlete olan güveni bitirdiler sağolsunlar, bildiğin gasp yapıyorlar.

Htc Sensation/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun.
    n kadar çok radar, o kadar sıkı denetim.
    ne kadar sıkı denetim o kadfar kurallara uyma.
    ne kadar kurallara uyma, o kadadar iyi trafik.
    doğru yoldayız şimdilik.
    inşallah gevşetmezler.
    hız felakettir, lütfen hız yapmayalım.
    devlet de milleti söğüşleme için değil. davranış değişikliği olmak için denetleme yapsa güzel olurdu.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

osman yağmur
    messi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 111

6 şeritli yola 50 ve 70km hız levhası koyanlar utansın sonra hız yapmayın oluyor. Kardeşim o zaman arabaların hızını max hız olarak 110 yapsınlar bizde kurtululalım.

Onur ARI
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. onur1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34UG026
    Edilen teşekkür: 153

Alıntı messi78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 şeritli yola 50 ve 70km hız levhası koyanlar utansın sonra hız yapmayın oluyor. Kardeşim o zaman arabaların hızını max hız olarak 110 yapsınlar bizde kurtululalım.
    Şerit ne kadar çoksa hız o kadar artmalı o zman sizin mantığınıza göre.maksadım zıtlık değil ama bence de hız sınırları makul seviyede olmalı.ne kadar fazla hız o kadar risk...şahsen İstanbul'da zilyon tane kazaya tanık oldum hız ve dikkatsizlikten.

TUNCAY KCD
    tuncaykcd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    19zz333
    Edilen teşekkür: 17

Bende ilceden ile giriste double yol dan daha buyuk bir yolda 61ile yedim bun n hic bir mantigi yok hakkim haram olsun umarım bu devran doner, imamın ordusu yaptıgi yanlisdan doner.

Bülent DAYANIKLI
    CENKERR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 UF 0941
    Edilen teşekkür: 3

Standart Radar uygulaması mantıklı ama ABARTILI

Kabul etmek gerekirse radar güzel bişey yani bizi frenleyecek bişey olmazsa herkes 130 140 lardan aşşagıya inmez bi bakıma hayatımız bakımından güzel AMA sahil yolunda 70 sınırı ne ? şirinevler'den avcılara geçerken 3 kez ceza yemişim ve eger o ceza makbuzları gecikse 50 tane olurdu Arkadaşlar AKLIM ALMIYO E5'DE SAHİL YOLUNDA 2. VİTESTEMİ GİDİCEZ YA?
    S A Ç M A L I K
    Mutluluk aslında punto'dan geçiyormuş

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

sizede gbeçmiş olsun arkadaşlar ben elimden geldiğince buraraya radar noktalarını yazmayı planlıyorum dün ted kolejinin ordaki göbeğe kurmuşlardı incek yolunu kullanan arkadaşlar dikkat etsin her yerde olabiliyor önceden tek noktaydı şimdi değiştirmişler ve çevirmeyi kaldırmışlar ben şimdi antalyaya doğru yola çıkıyorum gidince yolda gördüklerimide yazıcam buraya ayrıca radar denetimdir bende katılıyorum ama hız sınırları çok düşük 70 yerine 90 olsun 110 luk yerlerde 130 olsun bir daha laf edersem na merdim o kadar yol yaptık diyorlar 70 le gittikten sonra benim içn bir anlamı yok

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

yav o değilde aşırı hızdan ceza yiyip yemediğimizi nasıl öğrenecez yav... adrese gönderilecekte postaneydi muhtardı vss ödeme günü geçecek... internetten öğrensek direk... öğrenebilecek bi yerimiz var mı?

osman yağmur
    messi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 111

Alıntı onur1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şerit ne kadar çoksa hız o kadar artmalı o zman sizin mantığınıza göre.maksadım zıtlık değil ama bence de hız sınırları makul seviyede olmalı.ne kadar fazla hız o kadar risk...şahsen İstanbul'da zilyon tane kazaya tanık oldum hız ve dikkatsizlikten.
    Ben zaten 200km hız levhası koyulsun demiyorum. Adamların 50 ve 70km hız sınırı koydukları yer çok komik. Hem bence 70km sabit radarları kaza risklerini daha da çok arttırıyor hele hele trafiğin yoğun olduğu saatlerde. Hız sınırları yolun durumuna göre arttırılmalı ve azaltılmalı. Ayrıca hız uyarı levhaları koyulara aynen Kıbrısta'ki gibi sabit radarlar konulmalı. Kedi avını bekler gibi pusuya yatıp ceza kesmenin anlamı yok. Kurallar insanlar içindir..

13. Bu mesajı için 2 kişi messi78'ye teşekkür etti:

Abdulkadir ÇİMEN
    kadircimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 10

outlife https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp İnternet Vergi dairesi linkinden ceza tahakkuk ettirilen ceza bilgilerini görüntüleyebilir ve ödeyebilirsin

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

7 gün içinde tebliği gerçeklekşmeyen cezaya itiraz edip iptalini sağlayabiliyorsunuz arkadaşlar.

ben de cuma gününe kadar korkuyla bekliyorum ceza gelsin diye. cuma geçerse eğer itiraz edicem

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

valla gecen karsıdan gelen araclar selektorle uyarmasa bende yiyodum radarı , en iyisi sürekli birbirimizi tarfikte ikaz etmek
    Driven by the future

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Standart Ynt: Radara yakalandım lanet olsun

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 gün içinde tebliği gerçeklekşmeyen cezaya itiraz edip iptalini sağlayabiliyorsunuz arkadaşlar.

ben de cuma gününe kadar korkuyla bekliyorum ceza gelsin diye. cuma geçerse eğer itiraz edicem
    Prosedür nasıl işliyor bilginiz varsa anlatır mısınız?

Htc Sensation/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !

Sayfa 2/2 İlkİlk 12