Öncelikle BMW'deki sorunun için üzüldüm. Ama sorunların hakkında fikirlerimi paylaşmak isterim.

1. sorun için yapılması gereken arıza kaydı ve işlem protokolüdür. Eğer bunlarda herhangi bir sorun yoksa adaptasyon yapılır ve tekrardan test edilir. Yazılımsal olarak bir şey bulunamazsa mekanik incelemeye geçilir. Burada tamamıyla servisin bilgi tecrübesi işin içine girer.

2.sorun için balatadan ötme sesi (eğer metalin metale sürtme sesi değilse) her araçta olabilir. Balata ve diskin arasına toz zerreciği veya yıkamacının deterjan atıkları girmiş olabilir. Bu balata temizliği ile giderilir. Genelde yetkili servislerde törpüleme tornalama işlemi yapılmaz. aracın balatası ya 10 mm kalınlığında yada ilk 10000 km için garanti kapsamındadır.33 bin km'deki bir aracın balatası (özellikle bmw için arka fren balatası 30-40 bin arası değiştirilir-ki tamamen bu sürüş profiline bağlıdır-) ücretli değiştirilir.

3. sorun içinse eğer xenon farla hariç ampül değişimi ücretlidir. Tabiki far içine su girmesi yada farın yerinden çıkmasından bahsetmiyorum.

Yetkili servis bana göre her zaman iyidir. Tabiki %100'ü beklememek gerek. 76000 km'de aldığım puntomu kesinlikle yetkili servis birmota götürecem. Evet piyasadan biraz pahalı ama kullanılan parçalar orjinal, işçilik bir nebzede olsa sanayiden iyi. Araca ne kadar iyi bakarsanız o kadar verim alırsınız.