bn şu yazıyı yazmışım..

Pek sevdiğim saygı duyduğum abilerim bu sabah açılan yılmaz özdil topiğinde tartışmanın dozunu kaçırmışlar.O an da sitede smod bulunmadığı ve mesajlara müdehale edilemediği için konu uzamişta uzamış.Yukardaki kural ihlallerinden dolayı bazı dostlarımız ceza alacaklar.Bazıları ise uyarıldılar..Bu topiği açmamdaki sebep şudur..Daha önce defalarca belirtmemize rağmen bu tür tartışmaları bu noktalara getirmekte ülke olarak çok başarılıyız bu nedenledir ki sitemizde bu tür konuların tartışılmasını istememekteyiz.Sizlerinde üstünüze düşen görevi yapmanızı rica ediyorum.Saygılar

ekleme: Unutmayın ki biz kimsenin ceza almasını,sitemizden uzaklaşıp,soğumasını istemiyoruz.Bu dostluk ortamında birbirine hasım üyeler olmasını istemiyoruz.Lütfen daha sakin ve ılımlı olalım.Tartışma ile kavga arasındaki ince izgiyi geçmeyelim.Kalp kırmayalım..MOd arkadaşlarımızın uyarılarını da göz ardı etmeyelim.Çünkü tartışma anında onlarında fazla yapacakları birşey olmuyor güzelce uyarmak dışında.

siz de bunu..

bence doğru değil.. ne yani başımıza bir sürü bekçi olması çok mu iyi.. sanki koyun çokda bekçisi yeterli değil. hepimiz akıllı insanlarız. insana saygı duymasını öğrenirsek burda hiç problem yaşamayız. yöneticiyede ihtiyacımız olmaz.. tek yapmamız gereken insan olduğumuzu unutmamak.

şimdi ben okuyorum ve benim yazdığım hangi cümleye hangi fikre karşı olduğunuzu katılmadığınızı ve yanlış bulduğunuzu anlayamıyorum.1.si yazdıklarımın katılınmayacak bir kelimesi dahi olduğuna inanmadığım gibi kimseye koyun kimseye de bekçi muamelesi yapmadığım gibi algılama ve anlama problemimde şimdiye kadar pek görülmemiştir yine de malesef yazınızdan anlayamadım..buarada ben size katılıyorum yazdığınız yazıyı yönetim toplantılarında defalarca söyledim ve siyasi konuların paylaşım yasağına muhalefet ettim ancak görülüyor ki olmuyor..