Bende Galaxy S3 var. Ben arada ediyorum. Normal prize göre yavaş ama yinede ediyor şarj.
Arkadaşlar bizim puntulardaki usb girişinden telefon şarj etmeyi deneyen var mı hiç? forumda aradım ancak bu konuda kısa bir yazışma var ama sonucu yok... eğer daha önce deneyip olumlu veya olumsuz sonuç alan varsa bizimle bilgilerini paylaşırsa sevinirim...
Konu mesutkarael tarafından (13/06/2013 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
Bende Galaxy S3 var. Ben arada ediyorum. Normal prize göre yavaş ama yinede ediyor şarj.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bende ediyordum taa ki telefonu değiştirene kadar![]()
ben de blackberry torch var, benimki şarj olmuyor
Benimki de S3; GPS, 3g vs. açıksa şarja taksam da pil azalmaya devam ediyorBluetooth, 3g, vs. her şeyi kapatıp güç tasarruf moduna alınca şarj ediyor biraz.
Çakmaktan şarj ederken neler açıktı hatırlamıyorum ama daha iyi şarj ediyordu.
Konu mucar tarafından (13/06/2013 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir.
iPhone 4 ve 3gs'i her şekilde şarj ediyor, şarkıları çalıyor, itunes harici programlardan da aracın hoparlörlerine blue&me üzerinden ses aktarıyor![]()
eğer iphone jb ise usb driver programını kurun sorunsuz şarj eder
Ben şarj ediyorum ama normalinkinden çok daha yavaş oluyor
bluetooth ve gps açık telefonu(s2) navigasyon olarak kullanırken usb ye takıyorum şarjın sabit kalmasını sağlıyor. aynı zamanda telefon içindeki şarkılarıda dinliyorum süper oluyor. blue&me sistemini çok seviyorum tabi arabamı da![]()
iPhone'u şarj edebilmesi için JB'ye gerek yok yalnız?
ben de s3 şarj ediyorum. ama yavaş diğer arkadaşlarda olduğu gibi. çakmak sanırım daha hızlı bir de orjinali usb şarjı daha hızlı yaptığını söylüyorlar denemedim. iphone orjinal çakmak şarjı var çok daha hızlı şarj ediyor.
2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo
yavaş şarj olmasının sebebi işletim sisteminin güncelliği,yada türü değil arkadaşlar. o usb'ye giden kuvvet ve akım,sadece bir flash belleği çalıştırmak üzere ayarlı.telefonun şarj olması için gereken kuvvet ve akımdan çok daha düşük.dolayısıyla bağladığınızda sadece bilgilerinizi oraya aktarıcak kuvvet verir o usb girişi.bu kuvvet de çok düşük bi güç dediğim gibi.
yavaşlığı dediğin gibi donanımla alakalı birşey ancak bazı cihazlar şarjı başlatmak için bir sorgulama yapıyor, neyi sorguluyor bilmiyorum ama iphone num ve bir usb dongle gps im öyle. kesinlikle tv media center dvd player uzerindeki usb den şarj başlamıyordu hatta bilgisayara bağladığımda bile sistem açılmadan şarj başlamıyordu
dediğim gibi,şarjın yavaş olması aracın aküsünden aldığı enerjinin binde birini bile kullanmaması.flash bellekten bilgi aktarmak için,çok ufak bir enerji sarfediyor o giriş.dolayısıyla şarjınız yavaş oluyor. Özellikle flash bellekten müzik çalarken,şarjın daha yavaş gittiğini farkedersiniz.çünkü varolan çok az enerjiyi de veri aktarımı için harcar.
edit : cihazların şarj için sorgusu da,eğer usb'den şarj ediyorsanız hafızasını bilgisayarda göstermek için telefondan kaldırır.en azından benim telefonumda böyle,android. usbye bağlayıp hem şarja,hemde veri depolamaya açtığım zaman,kablo bağlı iken telefonumdaki fotoğraflar,müzikler görünmez. çünkü bilgisayardan müdahale edilmek üzere karantinaya almıştır kendini.. muhtemelen bu yüzden soruyordur.
s3 kullanıyordum s3 arabada demeyelimde genel olarak usb den çok yavaş şarj oluyordu iphone kullanıyorum usb den s3e göre biraz daha hızlı şarj oluyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri