selam oncelıkl herkeze gunaydın..
sızlerle paylasmak ıstedıgım bır konu dun gece yasadıgım
arkadaslarla barda bır tane miller(bira ufak) ictik ve aradam yarım saat sonra saat gece 2:00 de polis çevirmesine denk geldım sansa bakpolis baba sordu alkol aldıkmı dıye bende durustluk olsun dıye evet ama ufak bır tane bıra dedım benı bozmuyo tarzında
)
polis 51 promil cıkarsa ehliyetini alırım dediinanın o kadar korktumki debriyaja basan ayagımın tıtredıgını sonra anladım...yani bir ufak miller sanırım 30 promil falan..neyse iyi gunler dılıorum arkadaslar...
keşke alsalar!,
keşke hız yapan herlesi aanında gören bi kamera sistemi kursalar(o sistemin maliyeti, engellenen kazalar ile kendini kısa sürede amortiler ve ülke büyük bi kaara geçer) ve sisteme her yakalananın gözünün yaşına bakmadan ceza kesseler.
ne zaman kurallara uyulmadığı takdirde ceza alacağımıza inanırsak (ve gerçekten de alırsak), ve ne zaman kurallara uyarsak, işte o zaman gelişmiş ülke olacağız bence
(çok fazla sloganımsı ve düzmantıkımsı oldu gibi, hoşgörüyle kalın.)
evet sankı daha once bu konularla ılgılıo basınızdan bırsey gecmıs gıbı:=)=??
O keşkelere bir kaç tanede ben ekleyeyim
Keşke herkes işini dürüst yapsa hakikatten hakettiği cezayı yada gerçekten ceza gerektiren yerde kesse . Sırf rüşvet alma mantığıyla komik bahanelerle ceza yetkiciliği oynamasak. Yada gerçekten gözleri görenler bu işi yapsalar sallama plakayla caza kesmeseler... (geçen sene mart ayında aracımı hiç kullanmadığım halde hüseyin gazide yanlış yola girdiğim için ceza yemişim ve kimseye derdimi anlatamadım üstüne üstlük hüseyin gazinin nerede olduğunu bile bilmem sonra öğrendim ankaranın öbür ucuymuş hiç gitmedim ) .
Ve bunun gibi daha neler keşke dememek için biz yinede kurallara uyalım .....
Ama uyduranlarda aklı başında olsun![]()
bence tüm alkollü arac kullanan insanların ehliyetleri alınsa
alkol alıpta araba kullanırım ama en fazla bir bilemedin iki fazlasını asla almam... önce kendi hayatımı sona yanımdakilerin hayatını düşünürüm... bi tane bile almış olsam normal kullandığımdan daha yavaş kullanırım daha dikkatli olurum... polisten ve ehliyeti kaptırmaktan korktuğumdan değil sadece güvenlik... önemli olan o...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
hıc bır zaman alkollu kullanmadım kullnanlarıda kınıyorum kımse kusura bakmasın kendı canınızı dusunmuyosanız baskalarının canını dusunun ve lutfen alkolllu arac kullanmayın hem kendınız ıcın hemde sevdıklerınız ıcın ..
cok haklısınız..ama alkol deıldı benımkı sadece uafk bır mıller ve promıl bıle cıkmadı.ve daha cok ta ıcebılırdım ama arac kullandıgım ıcın sadece bır tane oda ortamauymak..
Bende bir tane keşke ekleyim....
Keşke insanlarımız "Aman be bir taneden ne olur" demese.Bir tane bile içecek olduğunu bildiği zaman arabasını almasa ve otobüs,minibüs veya taksi gibi araçları kullansa.Hem kendinin hemde karşısındakinin hayatını riske atmasa!!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri