Alıntı tu_navy82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar tabiki resim satis sitesinde cok etkilidir. fakat resim kondugunda ne degisecek sonucta gozunun onune siyah bi punto getireceksin.ben zaten araci gayet acik bi sekilde ifade ettim.hani benim ogrenmeye calistigim şu!! cevrenizde veya sizlerin yapilan alim satimlarda ki rakamlar. ilan sitelerindeki rakamlarda reel rakamlar degil dikkat ediyorum bazi arabalar makul fiyatlarda olmasina ragmen satilmiyor. aracin fotosuna cok ihtiyac yok. sizlerden ricam bildiginiz gordugunuz yapilmis alisverislerdeki araclarin durumu ve odenen miktarlar.
hocam çevremde denk gelmedim. .hasar kaydınız ufak sorun çıkacağını sanmıyorum satarken.yardımcı olmak amacıyla vakit ayırıp sizin için şöyle bir göz gerdirdim sahibinden de. .sizin aracınız emsalindeki araçların satıcıları genellikle 19000-21000 arası yazmışlar. .sahadaki piyasayı pek bilmiyorum ama bunları baz alarak 20000 ya da 19.500 e satabileceğinizi düşünüyorum. .emsalinde araç alan ya da satan arkadaşlar varsa onların yardımları daha tatminkar olacaktır. .saygılar