Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eskihisar volkswagen aman yakınından bile geçmeyin sakın arkadaşlar.

2 hafta önce volkswagen jetta marka aracımızın yıllık bakımına götürdüm, bakımda kampanya olduğunu dsg güncellemesi döşeme vida güncellemesi olduğunu ve 6 yada7 saat süreceğini söylediler, aracı bıraktım işlemler yapıldı ve teslim aldım birde ne göreyim sol ön arka jantlarımı resmen yırtmışlar çizme değil yırtma, önce kabul etmediler o baktı bu baktı gittiler geldiler boşa oyaladılar saat 6,30 oldu hala bekliyoruz sonra bana dedilerki değişim olmayacağını sadece onarım yapacaklarını bu nasıl bişi sıfır araç götürüyorsun ve sana jantları çizik veriyorlar ne müdürü ne servis şefi hiç biri yardımcı olma taraftarı değil beni yok kamera kayıtı yok görüşeceğiz diye diye 2 hafta oyaladılar, muhtemelen kamera kayıtlarının kayıt süresinin geçmesini bekliyorlar benim aklıma başka bişi gelmiyor..

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1840790/volkswagen-servis-aracimi-kusurlu-teslim-etti/6nph4

Volkswagen diyalog u aradım şikayete bulundum eskihisarı , benden size tavsiye eskihisar Volkwagen yerine doğuş oto yu kullanın bu tarz sorunlar olsa bile kesinlikle müşterilerini üzmüyorlarmış.

Volkswagen Eskihisar Şikayet
Mehmet sen işi bilmiyon madem kamera yok, sana yardımcı olan yok, orda insan yok alıcan eline tornavidayı giricen servise çizicen aşağı yukarı her aracı biri bişi demeye kalkarsa indiricen kafasına bi tane. . . Şikayetinden birşey çıkmaz olan senin araca olmuş üzüldüm.