Merhaba,
Eminim hepinizin basina da gelmis olan, ozellikle Istanbul'da yasayanlar icin soyluyorum, bugun benim de basima gelen bir olaydan bahsedecegim.
Kısıklı'dan devam eden bir tunel var biliyorsunuzdur. Araci esim kullaniyor,sol seritte sabit hizla ilerliyoruz. Sagimizda cenaze araci ve arkasinda cenaze sahiplerinin konvoyu var. Arkamizda ise ucan, veya ucmak isteyen beyaz bir Opel Astra(guncel degil,bir onceki kasa,bunu ozellikle soyluyorum bir ihtimal siteyi takip ediyordur,tanismak hem de cok tanismak isterim). Surekli taciz isiklari, cok acelesi var, esim de heyecanlandi tabi, bir an once saga gecip yol vermek istiyor,ama bu mumkun degil, cunku sagimizda bir konvoy var. Beyaz Opel Astra bunu gormesine ragmen umarsizca isik yakmaya devam ediyor, ve ne yapiyor biliyor musunuz, bizi konvoya dogru sıkıstırıp, iki seritli yolda ucuncu seriti yaparak bizi solluyor. Ben yine iyi niyetliyim, herhalde hastasi vardir diyorum ama bizi gectikten sonra artik bizi gecerkenki azginliginda gitmiyor, bu kadar cunku, anliyoruz ki yapmak istedigi sadece buymus. Esimle uzun uzun tartistik bu konuyu, neden hic bir kadin delicesine sellektor yaparak bizden yol istemiyor da hep erkekler? Allahim bu yaziyi yazarken bile saat 17 gibi o tunelden gecen beyaz Opel Astra'ya selamlarimi gonderiyorum sessizce icimden, iceride annem var, bagiramiyorum, ama ellerim hala sinirden titriyor. Neden bizim insanlarimiz boyle?
Hepinizden uzun yazim icin ozur dilerim, sadece biraz rahatlamak istedim.
Herkese cok selamlar
ahmet
Yer imleri