17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Sorunlu insanlar

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Ahmet Öztürk
    birotteau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19/06/2007
    Yaş
    45
    Mesajlar
    159
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    34 EN XX34
    Edilen teşekkür: 79

    Standart Sorunlu insanlar

    Merhaba,

    Eminim hepinizin basina da gelmis olan, ozellikle Istanbul'da yasayanlar icin soyluyorum, bugun benim de basima gelen bir olaydan bahsedecegim.
    Kısıklı'dan devam eden bir tunel var biliyorsunuzdur. Araci esim kullaniyor,sol seritte sabit hizla ilerliyoruz. Sagimizda cenaze araci ve arkasinda cenaze sahiplerinin konvoyu var. Arkamizda ise ucan, veya ucmak isteyen beyaz bir Opel Astra(guncel degil,bir onceki kasa,bunu ozellikle soyluyorum bir ihtimal siteyi takip ediyordur,tanismak hem de cok tanismak isterim). Surekli taciz isiklari, cok acelesi var, esim de heyecanlandi tabi, bir an once saga gecip yol vermek istiyor,ama bu mumkun degil, cunku sagimizda bir konvoy var. Beyaz Opel Astra bunu gormesine ragmen umarsizca isik yakmaya devam ediyor, ve ne yapiyor biliyor musunuz, bizi konvoya dogru sıkıstırıp, iki seritli yolda ucuncu seriti yaparak bizi solluyor. Ben yine iyi niyetliyim, herhalde hastasi vardir diyorum ama bizi gectikten sonra artik bizi gecerkenki azginliginda gitmiyor, bu kadar cunku, anliyoruz ki yapmak istedigi sadece buymus. Esimle uzun uzun tartistik bu konuyu, neden hic bir kadin delicesine sellektor yaparak bizden yol istemiyor da hep erkekler? Allahim bu yaziyi yazarken bile saat 17 gibi o tunelden gecen beyaz Opel Astra'ya selamlarimi gonderiyorum sessizce icimden, iceride annem var, bagiramiyorum, ama ellerim hala sinirden titriyor. Neden bizim insanlarimiz boyle?
    Hepinizden uzun yazim icin ozur dilerim, sadece biraz rahatlamak istedim.
    Herkese cok selamlar
    ahmet
    Konu microab tarafından (26/08/2007 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Sizi anlıyorum,fakat her cümleyi hoş karşılayamıyoruz...

  2. Bu mesajı için 15 kişi birotteau'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Hayvan bu insanlar.
    Ziyaretci040 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 32
    Son Mesaj: 01/06/2012, 08:58
  2. inanılmaz insanlar
    levan34 tarafından Geyik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 27/11/2011, 15:12
  3. Kağıt insanlar
    VooDoo tarafından Geyik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 14/11/2010, 09:18
  4. Şişik Ve Sönük Insanlar...!
    kharkovlu tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24/06/2008, 14:38
  5. zeki insanlar daha az seks yapiyor
    eyzira tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09/08/2007, 17:38

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Sorunlu insanlar Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com