Birkaç parça boyalı felan bulabilirsiniz gibi
selam arkadaşlar.15gün içinde 2010 yada 2011 punto evo alıcam nasipse.bütçem 28.000 tl.bu fiyata dizel dynamic bulabilirmiyim.km si fazla olmucak temiz bir araç almak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum...
Birkaç parça boyalı felan bulabilirsiniz gibi
ISmileUDie
2011 model birkaç boyalı ya da ufak dokundurma kazası geçirmiş ( 1000-2000 tl civarında ) bulunabilir.
o fiyata temiz bulmaniz zor gibi bendede evo var 2012 model dynamic ama Benzinli Malesef değerlendirebilirdik
Punto Evo S&S
vallaha hocam benim punto var 22000 km de 2011 iki kapıda 5 er cm lik boya atmamış şekilde kapı vuruğu var ve bir de çok sağlam pasta cila istiyor 31000 e bizim öğretmen arkadaş talip... bence o fiyata hem dizel hem dinamik HEM HASARSIZ HEM AZ KM Lİ çoook zor bulursun.
forumda satılık araçlar bölümünde sanırım vardı bir arkadaşın aracı 28 bine 2010 grandeyi satmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Konu shellcininabisi tarafından (05/06/2013 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
arkadaşlar sıfır punto alabilme ihtimalimde var ama yeni clio 4 de gözüme çarpıyor.sizce punto yeni cliodan üstün bir araçmıdır.fiyatları aynı gibi.alacığım araç dizel olucak...
Zevk meselesi... Fakat -bence- Punto daha kaliteli bir araç (parça kalitesinden bahsediyorum). Ayrıca daha yakışıklı, daha büyük. İkisini de test edip kararı siz verin.
çevremde fiat puntoyu alırsın ama aldığın fiyata satamassın gibi konuşmalar oldu.bunu burda olan galerici biride demişti.clio 4 e bindim gerçekten araç çok iyi puntoyada bindim ama gp evo değil ikisi arasında clio daha iyi gibi geldi gerek dış görünüş iç dizayn filan.punto evolarda çok hoşuma gidiyor ama işin açıkçası clio birazdaha ağır basıyor gibi hakkmızda hayırlısı olsun en yakın zamanda sonucu yazıcam arkadaşlar..
GP ile Evo/Punto arasında çok fark var. Clio 4 çok yeni bir araç. GP'nin kaç yaşında olduğu malum. Aralarında fark olması çok doğal. Dediğim gibi, bence yeni nesil Punto'lar yeni Clio'lardan daha kaliteli. Ama gerisi zevk meselesi tabii. Ben Clio'ları şekilsiz buluyorum mesela, kimisi çok beğeniyor.
Her halükarda mutlaka test sürüşü yapmanızı öneririm. Hatta mümkünse bu araçlardan 1'er gün kiralayın, iyice kurcalayın.
valla sadece bizim sokakta su yeni clioların kırmızısından 2 tane var.
gecen gün tam 4 tanesi ard ardına yanımdan geçti. kırmızıdan başka rengini görmedim zaten henüz.
zevkler ve renkler tartışılmaz ama banada cliolar önden tipsiz, iç hacimleri dar ve sağında solunda arkasında şu bolca kullanılan siyah plastikler nedeniyle hafif ve basit bir araç havası veriyor.
Ama evren arkadaşımızın dediği gibi test sürüşü önemli.
...:::...::: MaGnEtA :::...:::...
O paraya dinamic biraz zor açıkcası. Ben geçtiğimiz yıl bugünlerde 28.5'a active zor buldum temiz...
merhaba arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra çorsa yerine punto evo da kar kıldım (donanım açısından cazip geliyor ) bi tane Evo Dynamic 1.3 Multijet assit kitli 31.000 nasıl boya yok 20.000 km karasız kaldım
merhaba arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra çorsa yerine punto evo da karar kıldım (donanım açısından cazip geliyor ) bi tane Evo Dynamic 1.3 Multijet assit kitli 31.000 nasıl boya yok 20.000 km karasız kaldım
puntonun kasası acaba ne zaman değişir yada üretimden kalkabilirmi.palio gibi olmasın sonu.fiatın sağına soluna belli olmuyor.clio 4 ile punto arasında kaldım hala düşünme aşamasındayım ne zor şey karar vermek ya.
bende 42 bınde evo punto 1.3 dızel dynamıc assıt kıtlı tek parca boyalı hasarsız arac var rengı sıyah extradan aux xenon cam fılmı var fıyatım 31.000tl dusunursenız pm atın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri