hala bekliyoruz...
hala çözüm üretemediler..
hala maduruz...
Printable View
hala bekliyoruz...
hala çözüm üretemediler..
hala maduruz...
bekliyoruz bizde
arkadaşlar bugun fiattan haber geldi..
çok sinirli çok üzgünüm..
Bizim tarafımızda bi sorun görünmüyor dediler..
tekrar söylüyorum fiat yetkili bayisi Küçükyalı Birmot'tan sıfır olarak aldığımız aracımızı satacağımız zaman anladık ki komple boyalı! tavan direkler vss..
Şimdide 2 hafta beklettikten sonra bizim tarafımızdan bir sorun gözükmüyor deniyor..
Yazıktır günahtır..
Hakkımı helal etmiyorum..
Benim için Fiat markası artık bitmiştir..
Peşini bırakmayacağım..
Merhaba, aynı durumu bende yaşadım, geçen yaz aldığım focusun geneli 200 mikron civarında iken kaput 300 mikron civarı çıkıyor. Otokoça gittim ölçüm yapıldı, otosan normal olduğunu söyledi yazı istediğimde ise yalnızca normaldir diye yazı gönderdiler, ısrarla değerleri yada limit değerleri istedim vermediler. Siz bu belge için ayrı bir işlem yaptırdınızmı? belgenin taranmış halini yada fotoğrafını göndermeniz mümkün mü?
Merhaba dostum,
Aracı satacakken öğrendiğimiz için hemen fiatı aradık..
4 gün sonra her aramamıza rağmen anca döndüler
yetkili servisteki usta kontrol ederken ortak bir durumdan bahsetmedi zaten, yani her yerde 300 vss fılan olsaydı belki haklıydın..
ama usta bagaj kapagı boyalı tavan boyalı ve kapı 125 mıkron tavan 450 dıger kısım 300 mıkron gıdıp gelıyor..
2 hafta bekledikten sonrada başımıza gelen bizden birsey gozukmuyor deniyor..
mahkemeye gıdecegım.. yınede olmazsa küçükyalı birmot önünde aracımı yakacağım...
Belki yetkili satıcı dolandırıcılarına ders olur..
Çok üzgün çok kızgınım..
Yazıklar olsun...
çok üzüldüm
Arkadaşlar yakında bize yapılan, yetkili satıcı dolandırıcılığını ortaya dökmek için AntiFiat kampanyası yayınlayacağım..
Bir reklamcı olarak, site çalışmalarım devam ediyor, yakında yayına girecek..
Bu nedir ya inanın mesajları okurken sıkıldım...Gayet basit yolla yazıyı sorumluluk bitsin...sanırım bunun nedeni bunu sürekli yapıyorlar işin içinden çıkmak güç ama hukuki açıdan bir yardım alın ona göre hemen hareket edin vakit kaybetmeyin, sabırlı davranılması gereken bir sürece girdiğinizi unutmayın inşallah hakkınızı alacaksınız...
fiat italya ana merkez ile irtibata geçin. bi aile dostumuz mondeo almıştı. araçla otobanda giderken frenler kilitlenmiş ve kaza yapmıştı. hafif bir kaza olmuş lakin ford türkiye ile 3-4 gün uğraştı baktı olmuyo almanyaya mail attı. 1 aya kalmadı sıfır aracı geldi diğerini götürdüler... bence denemediyseniz orayıda bi arayın. italyanca ingilizce bilen biri ile mesajınızı yazın yahut telefonunuzu edin. mutlaka dinleyeceklerdir.
baktınız adamlar berlusconilik yapıyor direk mahkemeye...
aracı satılığa çıkarıyorum arkadaşlar.. fiat kabul etmedi.. kapılarını kapattı..
avukat arkadaşlarımda 5 yıl gibi bir süre geçtiği için, bilirkişininin net birşey söyleyemeceğini o yuzden mahkemenin iyice uzayacagından , hatta haklı olmamıza rağmen, haksız duruma düşebileceğimizden bahsetti..
Bedava verseler artik fiat almam..
tövbe ettim..
kimseyede tavsiye etmem..
bir şekilde elimden çıkaracagım..
ama hakkımı helal etmiyorum fiat yetkililerine ve satıcılarına..
Selamunaleyküm
Geçmiş olsun fazla kafaya takmayın. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Aracınızdan memnun olmadığınız içinmi satıyorsunuz. Belki bizde aracı kontrol ettirsek bizimkindede çıkar.
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun...benim bir arkadaşımda sıfır aldığı honda cıvıc komple boyalı çıktı...türkiyede çok uğraştı baktı olmayacak yurtdışına tercümanla mektuplar gönderdi başvurularda bulundu yurtdışından çözdü bu olayı...sende avukatlarına fazla guvenme derim direk ıtalya fıat ile bağlantı kurmaya çalış bence...bizim o arkadaş tekrar sıfır honda cıvıc aldı azmi sayesinde...bunu sende başarabilirsin amaca giderken yol tıkanırsa başka yolu dene bence...bu tür olaylar eger arac yurt dısından geliyorsa gemide çizikler oluştuğundan türkiyede yeniden boyanmasından oluyor yada fabrikada robot hata verince arac tekrar boyamaya alınıyor bu yüzden de olabiliyor...
Nedense birmotta bu tarz sorunlar çok yaşanıyor. bi kaç sene önce bir akrabamın sıfır aldığı aracın direklerdede boya çıkmıştı. yalnız boya olup olmadığını usta gözle bakarak anlayamamış cihazla kontrol edilince ortaya çıkmıştı. şikayet etti ancak sonuç alamadı, artık sıfır araç alırkende ekspertize sokmak gerekiyor ne yazıkki.
Boya olayını artık aşabilmemiz lazım Belçikada 2.el bi ford focus fiyatı sordum telefonla adam anlattı motoru temiz bilmem ne diye sonra da gururla ekledi araçta çizikler göçükler vardı tertemiz yaptırıp boyattım sıfırdır boyası diye... Biz de orjinal olsun diye vuruk kırık arabaya binelim daha.. Ne diyeyim galiba üç kağıtçılığımızdan bu hale geldik
Herkesin aşması lazım bireysel olmaz o iş daha doğrusu mantık değişmeli adam 96 model doğan alacak boya orijinal arıyor buluyormu buluyor ama boya yanıkları kabarmalar içinde.
Aracada öyle biniyor elbette.
ölçüm cihazları çok güven verici gelmiyor bana bu konuda.. iyi bir ustanın gözle muayene etmesi daha cazip..
İyi ustalara lafım yok tabiki ama artık boya öylesine profesyonelce yapılıyor ki (bu araçlar için mükemmel bişey olsa da ustalar için değil) boyayı gözle veya el yoluyla anlamak neredeyse imkansız hale geliyor. Mikron ölçüm cihazları ile yapılan ölçüm sonucunda elime bir kağıt veriyorlarsa amenna neticede dönüp hesap sorma hakkı doğacaktır.. Yetkili servislerde yapılan boya ölçümlerinde çok hatalı sonuçlar çıkıyor ama yinede sanayide bulunan ucuz cihazlardansa yetkili servis ekspertizi yada bu işi profesyonelce yapan yerler tercih edilebilir..
aynı olay benimde başıma geldi 2011 haziran ayında izmir birmottan punto evo aldık.4gün önce park halinde iken birisi sol çamurluğu dokunmuş avuç içi kadar göçük var.bende bugün aracı yaptırmaya gittim.sol ön kapıda çok az bir renk ton farkı vardı şüpheleniyordum zaten cihazla baktırdım sol ön kapı boyalı çıktı:(
Beyler sıfır araba alıyorsanız 2 el sorumlusundan alacaksınız ölçüm cihazını kendiniz kontrol edeceksiniz.
Maalesef bu devirde Babana güvenme lafı boş değil!