ilginç bir durum olmuş. hatta saçma bile görünüyor. yazının doğruluğu da şüpheli gibi.
Kardeş hayırlı olsun ancak, o paranın çok daha azına (30.000 €) Alfa 147 1.9 JTD 16V 150hp Q2 alınabilirdi. Neyse hayırlı olsun G.P. fanatikliği bu olsa gerek![]()
vay anasını hakkaten o ne ole ya kocun kardesi falanmısın
kardeşim hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan yanlız o paraya daha üstün dizel araçlarda alabilirdin ama zevk meselesi ve ayriyetten para tabiii
O fiyata Abarth ithal ediyorlar.
Kandırılmış olmayasın.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
valla benim çok zengin olmam gerekiyoki böle özel zevklerim olsun... para gani gani demekki arkadaşta...ama ben olsam 70,000 ytlm olsa punto değilde golf alfa filan düşünürdüm türkiyeden....yüksek beygirli dizellerinden...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
Bende fikir değiştirdim GOLF GTİ alırdım![]()
"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
hakkaten buna katılmamak elde değil..
valla ağzına sağlık akın.. ++++ milyon bilmem kaç kez.....
ama o paraya değilde 58 bin ytl ile seat leon 2000 cc diesel 140 beygir dsg sanzıman alırdım... 12 bin ytl yede sevgilime (eşime) tek taş alırdım bi sene boyunca eşimin dilinden düşmezdim... krallar gibi yaşardım...
Konu İbrahimKC tarafından (29/08/2007 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
2. el m3 benceyada m5
![]()
falla ıyı etmısın gule gule kullan ama 70 kagıt cok para yav ne bılım o paraya opel opc serılerınden alırdım fallahayırlı olsun ben alırmıydım almazdım kazasız belasız bınersın ınsallah
bunun wergisideee fazLA diiLMi arkadaŞLAr ama onu aLaN için wergi çerezzdirhayıRLI OLsun...
147 alırdım ben olsam 20 bin de cebimde kalırdı![]()
bu arac bursada ataevlerde olan bir buluşmaya gelmişti ve 1.9 muhabbeti hiç olmadı o zaman bir de yanlış hatırlamıyorsam normal emotion jantları vardı 1.9 130 hp olanının jantları 17 değil mi standardında 70.000 ytl verip (1.9 150 hp alfa 159 jtdm progression parası neredeyse) 15 inc jant olabilir mi
birde grande punto gibi bir aracın en full unde 40.000 ytl maksimum olanı makbul 70.000 ytl verip gp alırsın ama 70.000 ytl lik bir araç imajı yaratamazsın. en olmadı bi 90 lık gp alırsın Bülent Abi(redscorpion) gibi verdiğin para harcadığın para ve araç ben buradayım der.
Konu alperylm tarafından (30/08/2007 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.
zaten arkadaş buralara uğramıyor... trabzonlu bir hemşerim vardı.. oda bu araba kaç beygir bilin bakalım deyip sanradan bir daha siteye uğramamıştı... hadi bakalım zaman herşeyi gösterecek... yatsıyı bekleyelim bakalım...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Ben şahidim arkadaşlar, araba gerçek.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri