37 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Bakım için gittiğimde başıma gelenler.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Alıntı ametist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstadım, ben sizi haksız bulmuyorum, aksine tamamen haklısınız. mamafih "devletin dili yazıdır" derler. elinizde herşeyi kabul ettiğinize dair bir evrak var. adamı mahkemeye verdiniz diyelim, hadi diyelim ki savcılığa suç duyurusunda bulundunuz ve kabul etti, davayı açtı. adam geldi karşınıza "ben yapmadım ki, kendi yapmış, haberim bile yok" ya da tam tersini söyledi "ben zaten durumu söyledim, bu yüzden arabamı da piyasasından bin lira ucuza verdim, şimdi numara yapıp haksız kazanç sağlamaya çalışıyor, işte evrak da burada, her kusurunu bilerek aldım diye imzası var" dese, istediğiniz kadar haklı olduğunuzu bağırın, bir şey olmayacaktır. ne yazık ki bu böyle, hukuk da yazılı kurallardan, olaylardan yola çıkarak kanı oluşturur. sonuçta eğer adamın bunu yaptığına dair somut kanıt " ne zaman, nerde, nasıl, kim yaptı" deliliniz yoksa gerisi varsayımdır. onun bunun dolduruşuna gelmeden önce lütfen ne demek istediğimi bir kez daha düşünün.
    Kardeş ben o kadar cahil bir insan değilim. Elimde km nin 2011 yılında değiştiğine dahil kapı gibi belge var. Servis onaylı. 2012 Kasım'da da aracın 117 bin km de muayene olduğu belgeside var. Yani ben yapmadım sen yaptın demesi mümkün değil. Ek olarak tekrar belirtiyorum,noterde yazıyor bu söyledikleriniz ancak kendisi bana ayıplı malı dolandırarak satmıştır. Bunu sonradan farketmek,kazanamazsın anlamına gelmez. Ben bu yazdıklarımı aklımdan uydurmuyorum. Abim adliyede katip,ve bir çok avukat arkadaşı var. Gelsin açalım dava bitirelim bu işi diyorlar. Belge var kanıt var

SALDIRAY A
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Standart Ağır bakım tutarı

Araç bakımdan çıktı işte toplam masraf:

Selenia Yağ: 82 TL
    Buji ısıtma: 44 TL
    Rot mili: 42 TL
    Takozlar: 126 TL
    Balata temizleme: 7 TL
    Muhafaza yan: 109 TL
    Hava filtresi: 14 TL
    Rulman gergi: 97 TL
    Davlumbaz: 102 TL
    Arka amortisör: 259 TL
    Eksantirik kit: 178 TL
    Dizel karbon temizleme: 14 TL
    Sensör temizleme: 12 TL
    20 ml motor iç temizleyici: 20 TL
    Contalar 59 TL ve 35 TL
    Karter: 235 TL
    Kompresor kayısı: 58 TL
    Ön firen diski: 195 TL
    Polen filtre: 12 TL
    yağ filtresi: 10 TL
    Yakıt filtresi: 66 TL
    Fren balata arka: 146 TL
    Triger: 260 TL
    Ön süspansiyon 110

vs vs yazmaktan yoruldum daha cok var. aklınıza gelebilecek tüm ağır bakımları yapıldı ve totalde 3.100 TL tuttu. Ömürlük bir bakım oldu. Olası bir elde kalması sonucunda aracı uzun yıllar sürmek adına bu bakım gerekliydi

Bunun 850 Lirası işçilik..

Saygılar.

A. Çağ
    ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 159

Alıntı SaLDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş ben o kadar cahil bir insan değilim. Elimde km nin 2011 yılında değiştiğine dahil kapı gibi belge var. Servis onaylı. 2012 Kasım'da da aracın 117 bin km de muayene olduğu belgeside var. Yani ben yapmadım sen yaptın demesi mümkün değil. Ek olarak tekrar belirtiyorum,noterde yazıyor bu söyledikleriniz ancak kendisi bana ayıplı malı dolandırarak satmıştır. Bunu sonradan farketmek,kazanamazsın anlamına gelmez. Ben bu yazdıklarımı aklımdan uydurmuyorum. Abim adliyede katip,ve bir çok avukat arkadaşı var. Gelsin açalım dava bitirelim bu işi diyorlar. Belge var kanıt var
    ne güzel o zaman, umarım hakettiğinizi alırsınız. ama siz yine de bir sonraki alışverişinizde servise o isteği "çok" parayı verin de sonradan siz ve arkadaşlarınız bu kadar yorulmayasınız.

SALDIRAY A
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı ametist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne güzel o zaman, umarım hakettiğinizi alırsınız. ama siz yine de bir sonraki alışverişinizde servise o isteği "çok" parayı verin de sonradan siz ve arkadaşlarınız bu kadar yorulmayasınız.
    Valla ilk arabam olduğu için yaşımın vermiş olduğu heyecana kapılmıştım. Aslında servisin istediği parayı da vermeye gerek yokmuş. Sadece bakım kartını rica ettirip baksak bile görecekmişiz. Ama nerden bileceğiz ki. Hayırlısı artık bakalım mahkemeden ne sonuç çıkacak. P.tesi başvuruyorum.

Ali T
    Veteriner Hekim alixxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 497

Alıntı SaLDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ilk arabam olduğu için yaşımın vermiş olduğu heyecana kapılmıştım. Aslında servisin istediği parayı da vermeye gerek yokmuş. Sadece bakım kartını rica ettirip baksak bile görecekmişiz. Ama nerden bileceğiz ki. Hayırlısı artık bakalım mahkemeden ne sonuç çıkacak. P.tesi başvuruyorum.
    Detaylı expertiz yapıp sözle öğrenmek istediğinizde bunun ücreti 100-150 tl gibi birşey olurken bunu belgeletmek istediğinizde 300-350 Tl yi buluyor bu da az para değil. Evet verilse iyi olurdu fakat öyle olsa böyle olurdu gibilerinden sohbetler yerine bence bu konuya daha ılımlı yaklaşılmalı ve bir kere olmuş olan bu yüzden hukuki yoldan kazanımınız olacaksa bencede açın davayı. Kafanızada takmayın şimdi kaybedilen 2000-3000 Tl olsa bile hayat uzun yaşınızda genç daha çok kazanırsınız kafaya takılmaya değmez bence.