Ben de hala alışamadım. 3 ay oldu Ankara'ya taşınalı.

Sağa dönüşlerde korna çalıp selektör yapanlar var.

300 metre ileride sağa dönecek araçların önce sizi sollayıp hemen önünüze kırıp sağa dönmeleri var

Yan yollardan ana yola çıkanların sağına soluna bakmadan yardırıp önünüze çıkması var.

Batıkentte oturuyorum, yollar delik deşik. Arabaya zarar gelmesin diye çukurlardan yavaş geçiyorum diye yemediğim sellektör korna yok. Arkadaş tamam siz paldır küldür geçiyorsunuz o çukurlardan da, ya aracınız ticari araç ya da parasını piyangodan kazandınız heralde.

Ama 3 ayın sonunda da bende değişiklikler var. Artık yan yoldan ana yola çıkarken gazı kökleyerek çıkıyorum. Eleştirdiğim gibi, sağa sola bakmadan değil, iyice bakıp öyle çıkıyorum ama tam gaz. Yoksa Ankara trafiğinde en hızlı şerit en sağdan akıyor, 'bam' diye geçirirler.

Batıkent Çakırlar civarında devasa bir göbek var, trafik lambası yok. Oradan hızlı bir şekilde geçmeyi de öğrendim. Sağdan soldan gelen arabalara bakıyorsunuz, hızınızı ayarlayıp hiç durmadan seçtiğiniz iki aracın arasından besmele çekerek geçiyorsunuz.

İşe servisle gidebilsem giderdim, çıkılası bir trafik değil, alınası risk değil. Evden yarım saat önce çık, otur servisine kitabını okuya okuya git oh mis. Servise binmeyi özledim a dostlar.

Çok doluyum bildiğiniz gibi değil :/