Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Dynamic ile active arasında kararsızım

çağlar keyf
    caglar1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Soru Dynamic ile active arasında kararsızım

Formu 1 haftadır takip ediyorum artık kendime göre 20 22 bin arası bütçe çıkardım formda okuduğum kadarıyla grande punto 1.3 dynamic daha dolu bir araç fakat izmirde yaşadığım için sahibinden araştırdığım kadarıyla çok az bu araçtan var active ise oldukça fazla ve daha uygun fiyatlarda yani dynamic alamazsam pişman olurmuyum yoksa activeninde dynamic e göre artıları varmı cevaplarınızı bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu arada aradığım aracın yılı 2007 yada 2008 olmalı

kadir özkan
    brembo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 59

Standart Ynt: Dynamic ile active arasında kararsızım

Actıve gp puntonun başlangıç paketidir abs elektirikli ön camlar elektirikli aynalar ,analog kilima o.p dınamıc donanımda ise dijital klima abs 3 satır yolbilgisayarı ekektirikli gövdevrengi aynalar ve kapı kolları sisfarları alımınyum alaşımlı jantlar vss üretildiği yıla göre bu saydıklarım +- degişebilir tabi ama dınamıc almanı tavsiye ederim
    Konu brembo1 tarafından (14/05/2013 Saat 09:08 ) değiştirilmiştir.

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Niçin sadece izmir ile sınırlı kalıyorsunuz ki, ben aracımı 1200km uzaktan aldım ?
    Ne mutlu Türküm diyene.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan ünal
    delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 F 5156
    Edilen teşekkür: 40

dynamic alman daha mantıklı 'brembo1' farklarını zaten soylemiş buna ek +2 airbag ilave et.satarken de dynamic sana avantaj sağlıcaktır.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

.... Asl
    10ursbf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 51

Ben de dynamic almanı tavsiye ederim. Özellikle alaşımlı jant ve gövde rengi kapı kolları aracı farklı gösteriyor.
    +2 airbag meselesi de önemli. Bir de dijital klima daha şık bir görüntüye sahip. Kullanım açısından bence çok fark yok. Çift bölgeli özelliğini pek kullanmadım bile.
    Ancak elimden her iş gelir ben uğraşır yaparım diyorsan active alıp arabanı kendin geliştirebilirsin. Bazı arkadaşlar için böylesi daha eğlenceli olabilir.

Mesela aracına sonradan sis farı, alaşımlı jant, bagaj aydınlatması yapan çokça arkadaşımız da var..

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

dijital klimanın şöyle büyük bir avantajı var.
    çift bölgeli dir.
    yani sağda oturan kişi ile solda oturan kişi arasında 7 dereceye kadar farklı ısıya ayarlanabiliyor.
    yada cam mı? gövde mi? ayak mı? isteyen istediği yere ayarlıyor.
    yolcu yada sürücü farklı ısıya ve yönlendiremeye ayarlıyor ve münakaşa etmekten kurtarıyor.
    çok ciddiyim, münakaşaları engelliyor.
    bir de araç fan hızını felan kendi ayarlıyor,aklın-gözün klimada olmuyor.
    yukardaki özellikler yüzünden bundan sonraki araçlarımı daaima otomatik klima olacak.
    birde arka koltuğun asimetrik yatması çok ama çok önemli idi.
    bu sayede yük-yolcu durumuna göre değişiklikler yaparak sıkıntılardan kurtulduğum çok oldu.3 kişi ve çok eşya olduğunda asimetrik katlarım, hem yolcumu, hemde yükümü kolaylıkla taşırım. çok ama çok kullandım bu özelliği.
    arka koltuğun asimetrik katlanması çok ama çok önemli.
    dinamikte kapı kolları ve yan aynaların gövde rengindedir. çok önemli değil bence.
    direksiyondan kumanda activelerde de varmıydı hatırlayamadım ama çok önemli değil bence.
    sis farını, ben, 2007 den bu yana toplasan 10 kez açmışımdır belki. ama güvenlik donanımı olduğu için önemli saylmalı.(bu arada sis farını süs farı olarak kullanan görgüsüzleri kınıyorum)
    ben zamanında(2007) sıfır alırken, donanımı kıyasladığımda dinamikte karar kılmıştım, tavsiye ederim.

ufuk kayael
    EMK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 84

Alıntı fatihhhh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dijital klimanın şöyle büyük bir avantajı var.
    çift bölgeli dir.
    yani sağda oturan kişi ile solda oturan kişi arasında 7 dereceye kadar farklı ısıya ayarlanabiliyor.
    yada cam mı? gövde mi? ayak mı? isteyen istediği yere ayarlıyor.
    yolcu yada sürücü farklı ısıya ve yönlendiremeye ayarlıyor ve münakaşa etmekten kurtarıyor.
    çok ciddiyim, münakaşaları engelliyor.
    bir de araç fan hızını felan kendi ayarlıyor,aklın-gözün klimada olmuyor.
    yukardaki özellikler yüzünden bundan sonraki araçlarımı daaima otomatik klima olacak.
    birde arka koltuğun asimetrik yatması çok ama çok önemli idi.
    bu sayede yük-yolcu durumuna göre değişiklikler yaparak sıkıntılardan kurtulduğum çok oldu.3 kişi ve çok eşya olduğunda asimetrik katlarım, hem yolcumu, hemde yükümü kolaylıkla taşırım. çok ama çok kullandım bu özelliği.
    arka koltuğun asimetrik katlanması çok ama çok önemli.
    dinamikte kapı kolları ve yan aynaların gövde rengindedir. çok önemli değil bence.
    direksiyondan kumanda activelerde de varmıydı hatırlayamadım ama çok önemli değil bence.
    sis farını, ben, 2007 den bu yana toplasan 10 kez açmışımdır belki. ama güvenlik donanımı olduğu için önemli saylmalı.(bu arada sis farını süs farı olarak kullanan görgüsüzleri kınıyorum)
    ben zamanında(2007) sıfır alırken, donanımı kıyasladığımda dinamikte karar kılmıştım, tavsiye ederim.

hocam anlaşılan senin için birçok özellik önemli değil,kendinde yazmışsın zaten..bu 2 model arasında araç alım yapıcağın veya satıcağın zaman farkı bariz görürsün..diğer konuya gelince senin kullanmıyor olman aracın özelliklerini yok saymaz yada görmezden getirtmez..şuda varki elini uzatıp teyp tuşu arıcağına direksiyondan kumanda dikkat dağılmasını % 1,000,000 azaltır..araçları karalamasak iyi olur,saygılar..

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kadir özkan
    brembo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 59

Standart Ynt: Dynamic ile active arasında kararsızım

Ben sislerim acıyorum görgüsüzümde. Sanane bundan....
    Sis farı yakıyorum diye bana görgüsüz dicek olan önce kendine bakıcak gerekirse cezamıda öderim ama sis farım yanık gezerim mutlu oluyorum çünkiii.
    Konu brembo1 tarafından (14/05/2013 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir.

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Ne istediğini bağlı..Ben sakin kulanırım,hıza gerek yok..Analog klimada benim işimi görür.Deri direksiyon simidi ve vites topuzu olması önemli değil.parçaları daha ucuz olsun,diyorsanız Active,bu seçenekler size uymuyorsa Dinamic..

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

hocam paran varsa kesinlikle donanımlı olan dynamic al..

Ziya ziya
    arenas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 346

Standart Dynamic ile active arasında kararsızım

ben active aldim çok pişmanım,keşke dynamic alsaydim.active aracı dynamic yapmak çok masraflı bazı ozellikler imkansiz hatta (dijital klima gibi)..

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sami ÖZTÜRK
    By_J - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

Bende aracımı alırken çok tereddütte kalmıştım active mi dynamic mi diye kısıtlı param vardı çünkü dynamic aldım. Sonra satıcı 750 farkla skydome olanı verim sana demişti ama 2 ay beklersin. Ben istememiştim şuanda çok pişmanım mesela ne alırsan al Allah kaza bela vermesin yolunu açık etsin şimdiden hayırlı olsun.

mustafa gdk
    dandun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

donanıım iyidir her zaman ama gel görki benimkide aktive
    aracım GRANDA PUNTO
    pilakam 34 :GP ....

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

astra alırken bayiye sormuştum sunroof lu araç var mı diye eğer olur getirtiriz gibi şeyler deseydi 2-3 ay beklemeye bile razıydım..özellik iyidir..

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Alıntı caglar1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Formu 1 haftadır takip ediyorum artık kendime göre 20 22 bin arası bütçe çıkardım formda okuduğum kadarıyla grande punto 1.3 dynamic daha dolu bir araç fakat izmirde yaşadığım için sahibinden araştırdığım kadarıyla çok az bu araçtan var active ise oldukça fazla ve daha uygun fiyatlarda yani dynamic alamazsam pişman olurmuyum yoksa activeninde dynamic e göre artıları varmı cevaplarınızı bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu arada aradığım aracın yılı 2007 yada 2008 olmalı
    Eğer imkanınız varsa alabileceğiniz en dolu aracı alın. Eğer boş bir araç alırsanız, emin olun 1-2 ay sonra keşkelere başlayacak. Ben artık sıfırı tükettiğim için skydome ekletemedim ama şimdi keşke onu da alabilseydim diyorum. Araç için civar illere de bakabilirsiniz.Kendinizi tek ille sınırlamayın.Bu yazdıklarıma kulak verin, sonra kafanızı vurmayın.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

uğur ural
    dexter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 142

direksiyondan kumandalı teybimiz var ama aktive arabamız..

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı dexter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direksiyondan kumandalı teybimiz var ama aktive arabamız..
    şükredin vw golf te C sınıfı bir aracın baz donanımında yok sizinki iyi yine.

donanım konusundada bencede biraz daha araştırıp dynamic alın hatta emotion bile olabilir.sadece izmirle kısıtlı kalmayın biraz yakın şehirlerdende bakın bence.
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti ........

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Dynamic candır. Hele ki Puto evo dynamicleri gayet fulldür. Zamanında evo dynamic almak için tam 4 bin Lira fazla vermem gerekiyordu. Benim active 'yi bile 2 bin lira kadar kredi çekerek almıştım...
    Şu anda pişman mıyım ? Aslında evet uzuun yıllar kullanmayı düşündüğüm bu aracı full almak isterdim. İsofix yok, bagaj lambası yoki hız sabitleyici yok, kapı tutamaçı yok,hava yastığı az vs vs ...
    Fakat biraz daha para olsa Punto yerine C sınıfı alsaydım diye yine pişman olabilirdim sonuçta bagaj ufak, araç oturaklı değil vs vs....
    Sonuç olarak uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız ya da kelepir denk gelirse full almaya bakınız. Fakat bütçeniz yeterli değil. Neticede bu tür araçları bütçesi yeterli olmayanlar alıyor.

çağlar keyf
    caglar1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Konuyu okuyup yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim malum öğrenciyim ilk aracım olucak internet sitesinden 21.000 tl ye 2009 grande punto active 1.3 dizel buldum 106.000 km de dynamic 2007 bu paraya olsa razıyım ama 22 23 bin tl ye kadar araç bakmama rağmen dynamic modeller ya tek kapı yada galeriden seçenekleri mevcut sahibinden güzel bir araç bulamadım sanırım bulduklarımda şanssızlığa ya 2006 yada 2009 ve üzeri sanırım biraz şansım yok ama 21.000 tl ye 2009 araç ta cazip geliyor çok kararsız kaldım yazın fiyatların artmasıda malum dynamic hayal olmaz inş

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Alıntı caglar1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okuyup yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim malum öğrenciyim ilk aracım olucak internet sitesinden 21.000 tl ye 2009 grande punto active 1.3 dizel buldum 106.000 km de dynamic 2007 bu paraya olsa razıyım ama 22 23 bin tl ye kadar araç bakmama rağmen dynamic modeller ya tek kapı yada galeriden seçenekleri mevcut sahibinden güzel bir araç bulamadım sanırım bulduklarımda şanssızlığa ya 2006 yada 2009 ve üzeri sanırım biraz şansım yok ama 21.000 tl ye 2009 araç ta cazip geliyor çok kararsız kaldım yazın fiyatların artmasıda malum dynamic hayal olmaz inş
    Keşke öğrenci olduğunu baştan söyleseydin. Active al gitsin öğrenci adam çok bile. Hatta en iyisi akbil diyebilirim Biz öğrenciliği akbille bitirdik.
    Aracın kaskosuduri vergisidir, sigortasıdır.... hesabını iyi yap

Sayfa 1/2 12 SonSon