Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: Hatay'daki hain saldırı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepsini, herşeyi bir kenara koyuyorum. Özellikle gençlerin tarih bilgisini sorgulayan arkadaşın bilgilerine danışmak istiyorum, Türkiye tarihinin en kanlı olayını yaşadı diyebiliriz açıklanan(!) ölü sayısına göre, lakin neden orada haber yapıpta kanalına gönderen gazeteci arkadaş şu an içeride? Ben düşündüm düşündüm, tarih ve diger bilgilerim az olduğu için bunu yorumlayamadım.

Ayrıca birileri "gereğini yapar, haberiniz bile olmaz" tarzı konusulmuş, pilotlarımız için noldu, ne yaptılar? Sadece "yazık" oldu.
    Aykut merak etme kardeşim Polat Alemdar abimiz nasıl Filistinde Irakta intikamımızı aldıysa, Suriye'de de alıyor intikamımızı. Çekimler canlı olmadığından haberimiz olmuyor sonradan izleyerek öğreniyoruz.

Alıntı Gorky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatay Reyhanlı Yasaklanan Görüntüler - YouTube

Biliyorum böyle eleştirmek biraz mantıksız gibi geliyor fakat insanların gerçekten vicdanında bir problem olduğunu düşünüyorum. Ülke sorunlarını s....ne takmayıp. hiçbir şeye yaramayan , kapitalizmin en büyük silahlarından biri olan futbola ilgi gösterenler hiç utanmıyoru mu? sırf destekledikleri futbol takımı karşı bir takıma galip geldi diye sokaklara dökülen beyin özürlü fanatik arkadaşlar, dünyada futboldan daha önemli şeyler var! Katliamlara tepki göstermezken , size hiçbir faydası olmayan adamlar topu fileye ulaştırdı diye sevinç çığlıkları atarken , ortalığı ayağa kaldırırken hiç mi vicdanınız sızlamadı.. Son yüzyılın en acı verici olayı yaşandı ama siz birbirinize laf sokmaya devam edin. Evet böyle devam, çok iyi.
    177 kişi diyorlar ölü sayısı bağıra bağıra. Yakında gazeteler boş çıkacak bu kadar sansürle..

https://www.nasrtv.com/modules/video...e.php?lid=8781

bir de vaktiniz varsa izleyiverin.
    Konu SteinGP tarafından (14/05/2013 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

dün bir haber okudum. 3-4 yıl önce esad zulmüne karşı örgütlenmişti değil mi öso ve geçen yılda uluslararası toplantılara (ki ne hikmetse bunların arasında ingiliz dev şirketlerde var) kendi bayrağı ile katılmaya başladı. bizim bildiğimiz gelişmeler buraya kadar. lakin ilginç olan 2000 yılında simpsonlar çizgi filminin bir bölümünde suriyedeki ayaklanma, öso ve bugün kullandıkları bayrak konu edilmiş. bayrak herşeyiyle aynı... şimdi birisi kalkıp bana tesadüftür yahut onlar zulümden kaçan masum halk demesin.... öso abd nin güdümünde kurulan ve akp iktidarının örtülü ödenekten ki son 3 yılda türkiye tarihinin rekoruna koştu 1,5 milyar dolar- destklenen el kaide pyd ve hizbullah ile içiçe çalışan bir bop örgütüdür...

dolayısı ile sınırların follofoş olması reyhanlı akçakale katliamları ordunun sınırlardan el çektirilmesi tamamen bop un ayaklarıdır...

olaya türkiye ve açılım sürecinden bakınca ki 40 bin canımızın katili ile bile uzlaşmaya giden başbakan komşunun vatandaşlarını kendi vatandaşlarından bile değerli görüyor demekki direk esadı indirmeye savaş açmaya çalışıyor...

bop un kuklaları bugün misliyle ödetiriz açıklamaları yapıyor... sahi ne oldu bizim düşen yet uçağı şehit pilotlarımızın akibeti... kim soruyor kim soruşturuyor akibeti nedir... o zaman da misli ile ödetiriz denilmişti...

maşallah güney sınırımız sorunsuz iken bugün libyaya mısıra döndürmeyi başardı padişah efendimiz... sonra suriyeyi suçla... nerde istihabarat nerde emniyet nerde mit... bölge ajan kaynıyorken seninkiler ne yapıyrdu... apoyla kandil ankara arasında postacılık mı yapıyordu yoksa... esad bile yapmış olsa bu iktidarın suçudur... sınır bu kadar hassas iken göz göre göre sayısını bile bilmediğimiz ki hastane kayıtları ve bir çok kanal 170 in üzerinde rakam veriyor- vatandaşımız ölmüş... misliyle ödetiriz geyikleri, düğün eğlenceleri, sırıtarak yapılan açıklamalar, en büyük yandaş yazarların ölen vatandaşları bop eş başkanlığı maliyeti olarak, fazlalık olarak görmeler falan (bkz cengiz çandar vb.)... bunlar bile olaya bakışınızı anlamak için yeterli....

okan türkmen
    malebow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    35dev53
    Edilen teşekkür: 157

Allah ortadoğunun son umudu Beşar Esad'ı başımızdan eksik etmesin!
    ISmileUDie

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

şu simpson meselesini çok merak ettim. Çüökü 11 eylül ün de orada 1 bölüm olarak önceden yayınlandığını okumuştum. Bunları görsel olarak izlemek isterim açıkçası.

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

burada haberle ilgili link var.

Simpsonlar dizisinde ÖSO bayrağı

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Jandarmayı hackleyen Redhack?ten Reyhanlı gerçeği ! ? Yorgo Angelopoulos

"2007 yılında çıkan yazı fontuyla 2003 yılında yazılmış belgeler!" yüzünden asker tutuklayan yüce adalet, bunlar için ne diyecek acaba
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

el-nusranın yaptığı, mitin ve jandarmanın hatta emniyetin bilgisinin olduğu ortada... önlem alınmadığı belki de bilgileri daihilinde yapıldığı da söylenebilir... katil esed yanlıları diye ahkam kesmek kolay tabi... at yalanı ... inananı hesabı bahaneler... hepsiinden garibi bugün celalettin lekesiz!!! efendi suriyeli sığınmacılara saldırı düzenleyeceği istihabrat çalışmaları ile tespit edilen tamamı hatay nüfusuna kayıtlı 5 kişi tutuklandı dedi... lan adam sormazlar mı suriyeli sığınmacı teröristlere gösterdiğiniz ilgi alaka sevgi verdiğiniz emek para silah vb şeyi reyhanlı halkı için gösterseydiniz... suriyeli mülteiclerin tc vatandaşı yapıldığı gözönüne alınırsa mevcut hatay halkından vazgeçilmiş çakma vatandaşlar icat edilmeye başlanmıştır... follofoş olan sınırdan girip çıkan teröristlerin yakın zamanda hatay halkına yeni acılar yaşatacağı ortada... lakin küfürbaz vekillerini savunacak kadar ahlak sınırlarını zorlayan dindar!!! yöneticilerde onur ve şeref aramak yanlış olur...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12