Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Almancılar görsün!
Benim anlamadığım bu arkadaş neden Wolfsburg daki VW merkezle dialoğa girmemiş.
Arkadaşımızın yaşadığı gerçektende üniversitelerde ders niyetine okutulacak bir konu haline gelmiş. Ekspertize gönderdiğin firma bile pistonun biyel koluna ters takıldığını bununda motor iç aksamında sıkıntıya sebep olduğunu yazmış daha neyin kavgasındalar anlamadım. Bu ismi büyük firmanın merkezine geçeceği bir mesaj üzerine aracın sıfırının yada komple sıfır motorun takılması gerekirken bence servis işgüzarlık yapıp çamura yatmaya çalışmaktadır. Aracınızı teslim ettiğinize dair elinizde bir belge varsa çalınan her bir somunundan sorumlu olacaklardır. Ama ben ülkemizde adaletin olmadığını varsa bile güçlünün orman kanununda olduğu gibi güçsüzü çogu zaman yediğine şahit oldum. İsmini zikretmek hata olmaz heralde Volkswagen gibi isminin bile HALK OTOMOBİLİ olan bir firmanın ve onun Türkiye distrübütörünün yaptığı kesinlikle işgüzarlık. Bu işi arkadaşın Mahkeme tutanaklarıda dahil telefon görüşmeleride dahil Almanya merkeze bildirmesi bazı şeyleri değiştirirmi durumu geliyor aklıma.

Vesselam insanoğlu hergün acayip şeyler görüp şaşırıyor ama ben korku içinde kaldım bu durum yüzünden.