Gecmis olsun.
s3'den
Merhaba herkese. 9 Mart 2012 tarihinde talihsiz bir kaza geçirdim ve bunun sonucunda aracım perte çıktı. Fiat aşığı bir insan olarak bu kazadan sonra Fiat a binmeyeceğime yemin ettim ne yazık ki. Gece saat 01:30 sularında eve doğru dönerken Çankırı Caddesi köprü altı varyantından Etlik istikametine ana yola bağlanacaktım. Sarı ışık fasılası bana yanmasına rağmen yavaşladım (2.vites 20-30Km/h) kontrollü bi şekilde çıktım ve 2-3 saniye sonra şiddetli bir patlama sesiyle 360 derece dönüp sağ kaldırımdaki araçlara ve trafik levhasına çarparak durabildim. Yaprak parçasının rüzgarda savrulduğu gibi savruldumYanımdaki arkadaşımın ve benim emniyet kemerimiz takılı olmasına rağmen Airbag lerim açılmadı ve kafamdan burnumdan ve dudağımdan darbeler aldım. Vuran araç 1998 Ford KA ve yaklaşık 500m ilerde ancak durabilmişti. Karşı tarafta 228 promil alkol çıktı ve beni en çok üzen şey bu oldu. Gözüm gibi baktığım aracımın hayatıma kasteden bir İNSAN EVLADI! yüzünden bu şekilde gitmesi oturdu içime. Aracı çektikten sonra ertesi gün bakmaya gittim ve aracın arka tarafı komple koltuklara kadar yamuktu. Benden sonra aracımın tam karşısına başka bir Grande Punto çekjilmişti ve direk fotoğrafladım o aracı da. Çünkü aynı şekilde o aracın da Airbag leri açılmamış
Buyrun fotoğraflar;
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Bu da benim aracın alt kısmı.
Uploaded ImageShack.us
Bu da yukarıda bahsettiğim serviste rastgele gördüğüm bir punto.
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Gecmis olsun.
s3'den
çok büyük geçmiş olsun.Çok ucuz atlatmışsın.Ama airbag açılmaması büyük skandal.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
Ford Ka ne durumda acaba onu merak ettim.
Büyük geçmiş olsun , ne kadar dikkatli olursanız olun karşıdan gelen bi dengesiz alkolün verdiği etkiyle size patlayabiliyor.
Tüm masrafları yıkacaksın o vatandaşa bak bakalım bir daha alkolle direksiyona geçiyor mu ?
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
çok geçmiş olsun arkadaşım
geçmiş olsun, air bag açılmaması inanılmaz bir durum gerçekten şaşırdım
Punto Evo
airbag lkerin açılmaması gayet normal yastıkların sinyal aldığı noktalarda darbe yok. aracın önünde darbe yok açılmaması gayet normal. diğer araçta da radyatörün üzerinden kaputu toplamış orada da ön tamponda darbe yok yani onda da açılmaması normal.
Geçmiş olsun. Kimseye ciddi bir şey olmaması sevindirici. Havayastıkları için bilirkişi raporu istenebilir diye düşünüyorum. Gerçi sanırım arka-yandan darbe almışsınız, bu durumda açılmaması normal ama sonrasında aracın burnu da darbe almış. İlginç bir durum.
En azından şöyle düşünün; yaşıyorsunuzAraç asli görevini yerine getirmiş.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Geçmiş olsun
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
çok geçmiş olsun...
tecrübeli abilerimiz daha iyi yorumlayacaklardır ama, sizin aracınızın airbag açmaması açıklanabilir bir durum gibi gözüküyo. panjurda ezilme yok. ancak diğer puntonun radyatör her şeyi anlatıyo zaten. sıkıntı olduğu bariz belli.
nasıl açılmaması normal yahu sensörler oraya konmadı diye fiat haklı mı şimdi? koyacaksın o zaman gerekli yerlere sensörü..adam darbe aldım diyor bu hava yastıklarının esprisi kafanın darbe almaması zaten..dikkat edin perde hava yastıkları olsun ön hava yastıkları olsun arka hava yastıkları yada direk hava yatıkları hepsi kafanın darbe almaması için tasarlanmıştır ama arkadaşın kafası darbe almış demekki hava yastığı görevini yapamamış..burada olayı yanlış yorumlamayalım demek ki sensörler yanlış yerde bu düzeltilmeli..bu arada geçmiş olsun hocam..
Allah böyle insanları ıslah etsin. Sevdiğimiz insanları da böyle eşkıyalardan korusun.
Şu tırların arkasından dorseye girme mevzusu geçtiğimiz günlerde yaşanmıştı, youtube da vidyolarını izlemiştim korkunç bir olay.
Geçmiş olsun.
biz gp'yi çok sevdik
Insane Volvo brake test epic fail - YouTube
Mesela şu videoda Volvo nun şehir içi güvenlik sisteminin rezil olması kısmı hariç, gördüğünüz gibi havayastıkları açılmıyor.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri