eyvallah...
Merhaba arkadaşlar. o taraflara yolunuz düşerse felaket rüzgar esiyor oralarda inanın 110 geçemedim araba full yüklü olmasına rağmen arabayı savuracak derecede sadece savrulan bizim punto falan değildi baya bi yalpalayan araba gördüm aman dikkat kimsenin canı yanmasın!
Konu kadir07 tarafından (21/04/2013 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
eyvallah...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
beğenmediğim tek yönü var puntonun kendi açımdan; rüzgarda hiç güven vermiyor.
ben anormal veya bir kusur demedim zaten
beğenmediğim tek özellik dedim
Biraz alçaltırsanız Aykut bey o kadar da sıkıntı kalmaz.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Eyvallah..o yöne gidecek arkadaşlar dikkat etmeli.
bunun alçaklıkla alakası yok araba ful yüklüydü diyorum yandan geliyor çok sert. önümde giden manda kasa mersonun savrulduğunuda görünce bizimki çok normal.
Saol arkadasım 23 Nisan da öğlen saatlerinde Çanakkale'ye gidecem o zamana kalmaz inşallah rüzgar falan))
eyv. arkadaşlar sizlerde tek tek sağ olun var olun. birimizin ne canına ne de malına hatta herkezin... en ufak bişi olmasın sonuçta kendi canımız ve karşıdakinin canı ve de taşıdıklarımızın canı. aman dikkat zaten rüzgar falan olmasada dikkatli gidelim. her yer radar en ufak çizik bile canımızı sıkmaya yetiyor bazen allah o çizikten bile korusun.herkeze kazasız belasız sürüşler dileğiyle...
Gerçekten Gp yanal rüzgarmlardan çok etkileniyor. Basık olsun olmasın. Ama çoğu b sınıfı bu konuda hemen hemen aynı durumda.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri