Kimseyi arabasini satti diye sen bu foruma giremessin demiyoruz.herkese yer var, tabiki aramizda kalmaya devam edeceksiniz dostluk bakidir.hayirlisi olsun insallah
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
arkadaşlar puntomu aldığımdan beri neredeyse bu forumdayım güzel insanlarla tanıştım cuma günü kızımızı ( puntomuzu ) yeni sahibine teslim edeceğim açıkça içim buruk sizlerle de paylaşmak istedim arabayı satsamda herhalde yöneticilerimiz burada kalmamıza izin veririnsanın kendi emeğiyle aldığı ilk arabasını satması zormuş bunu anladım bu arada . yeni alan sahibine tabi ki forumdan bahsedeceğim ben 3 senedir sticker takmadım
ama geçen her puntoya dikkatle bakarım bakmaya da devam edeceğim bir yanımız puntomuzla kalacak galiba
![]()
Kimseyi arabasini satti diye sen bu foruma giremessin demiyoruz.herkese yer var, tabiki aramizda kalmaya devam edeceksiniz dostluk bakidir.hayirlisi olsun insallah
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
Hayırlısı olsun Allah daha iyilerini nasip eder inşallah...
hayırlısı olsun
Punto Evo
Hayırlısı olsun umarım sıkıntın geçicidir ve en kısa sürede sıfır bir punto nasip eder allahım
hayırlara vesile olur inşallah.
her şerde vardır bi hayır hocam. daha ne puntolar gelir geçer merak etmeyin her kötü giden günlerin peşinden güzel günlerde gelir mutlaka sağlık olsun.
hakan kardeşim allahdan hayırlısı. bunlar bizimle mezara girmeyecek .birde kaça gitti yerine ne düşünüyorsun merka ettim ayıp olmazsa
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Hayırlı olsun Hakan, puntolu puntosuz hep birlikteyiz burada...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri