GUNES Nickli Üyeden Alıntı
Yeniden merhaba arkadaşlar, site sahipleri, makine mühendisleri, araç eksperleri, kaporta ustaları, çarpışma testi yorumcuları, marka sevenler, marka sevmeyenler, tüm araçları herkesten daha çok tanıdığını iddia edenler, sıfır alıp da aldığına pişman olanlar, başkalarının fikirlerine saygı duymayanlar, ahkam kesenler, oto pazarlarında sefil olanlar, markaları karıştıranlar, karşılaştıkları sorunları paylaşanlar vs vs (liste uzar gider)...
burada olurum ya da olmam, üyeliğimi iptal ederim ya da etmem bu benim kişisel özgürlüğümdür...birilerinin git demesiyle gitmem...ancak; bundan böyle herhangi bir yorumda bulunmayacağımı beyan ediyorum....bundan bir kaç zaman önce kendini bilmez birkaç forumdaş sayesinde bu forum çok üye kaybetti..yazıktır...böyle giderse daha da üye kaybına uğrar (bence)....bir başkasının fikirlerine saygı göstermeyen bir zihnin küçüklüğüne düşmeme kararı aldım...bu markayla herhangi bir sorunum yoktur...ve herhangi bir yerden de destek almamaktayım...yaşadığım sorunları dilimin döndüğünce paylaşmaya çalıştım ki bir çok konuda da buradan yardım aldım...benim hangi marka araca bineceğimi bir kaç cahil beyin işaret edemez...burada asıl sorun sizin gibi düşünmeyen mantığa saldırma olayıdır...kimsenin markasına tü kaka demedim demem de....keyif sizindir para da....körükörüne herhangi bir markaya bağlı kalmak da bana göre değildir...ömrüm boyunca hiç yüzünü görmediğim insanları da sırf benle aynı fikri paylaşmıyor diye kalplerini kıracak da değilim ki bir kaç forumdaş bunun peşinde..
umarım güzel paylaşımlarınız olur...aynı fikirleri desteklediğiniz, aynı platformlarda buluştuğunuz noktalar olur...kazasız belasız sürüşleriniz olsun....
LÜTFEN BAŞKA FİKİRLERE SAYGI....
saygılarımla.