Bendede büyük sorun gece araba kullanmak,varsa böyle bir çözümü bende kullanabilirim.
Arkadaşlar abim ve ben geceleri farlardan rahatsız oluyoruz. Gece gözlüğü gibi ürünleri internette bulduk ama bunu yapabilecek bir cam filmi var mıdır? Hem de güneş ışınlarından da koruma sağlar göz,deri ve plastik aksam için.
Renksiz veya çok hafif renkli cam filmi bilen var mı ön cam için?
biz gp'yi çok sevdik
Bendede büyük sorun gece araba kullanmak,varsa böyle bir çözümü bende kullanabilirim.
aynen benim de kesinlikle ihtiyacım var.
3m de bir film olduğu bir forumda iddia edilmişti... ama ben 3m sayfalarında öyle bir ürün bulamadım.
ben gece sürüş gözlüğü kullanıyorum. normalde de gözlük kullandığım için numaralı olarak atasun optik'e yaptırdım, gayet mutluyum. piyasadaki yirmi otuz liraya satılan sarı gözlükler ile alakası yok görüşünün, hem gece hem de sis ve pusta kullanıyorum, şiddetle de tavsiye ederim.
Ben Llumar da yan camlara ve arka cama film çektirmiştim geçen Fırat arkadaşımızın aracına da aynı marka film çektirirken aynı yerde ön camı filmli diğer bir aracı inceledik görüşü neredeyse hiç etkilemiyor diyebilirim ama gece denemek daha iyi olur tabi özellikle Llumar bu işin uzmanı tavsiye ederim...
Bende Ziebart ön cam filmi var. Gündüz güneşte bariz fark yaratıyor. Konsol kavrulmuyor, aracın içi ne kadar sıcaksa o kadar sıcak ön göğüs. Gece için tam olarak beklentini karşılar mı bilmiyorum ama. Yani güneşten rahatsız olanın güneş gözlüğü taktığındaki gibi bir durum söz konusu değil. Işığı kısmıyor, azaltmıyor, karartmıyor. Tam olarak yaptığını ışığın cama vurduğunda dağılmasını, genişlemesini, yayılmasını engelliyor diye özetleyebilirim. Çizgisel olarak içinden akıtıyor ışığı.
Evet erdem sanırım o tarz bişey işe yarayabilir.
Llumar ismini çok duymuştum bayiye gidip bir soruşturmak iyi olacak sanırım. Ön cam için ne kadar fiyat verirler acaba?
biz gp'yi çok sevdik
Llumar için en az 150 - 200 TL çekerler Cihan. Filmin kalitesine göre değişir. İstersen özelden numarasını atayım yarın bi görüş. Yerleri Özgörkeyin karşısında. Benim yolladığımı söylersen her türlü yardımcı olur.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
herifin el atmadıgı yer yok ya helal mod![]()
Özel olarak sarı renkli sürücü camlarının en ince olanını sipariş ettik, yani normal kaplamalı cam değil kasdettiğim... Renkli cam örnekleri var güneş gözlüğü yapmak için, onların arasından seçtik. Sadece camlar 200 küsür tuttu... Taktığınızda farkı farketmemeniz imkansız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri