corsa c van kullandım 1 sene, cdti motor.

direksiyon kutusundan tıkırtı gelir, çözebilen bir kaç kişi var (dışarıda torna v.s. çalışma yapıp) motoru multijet zaten, bizdeki standart problemler (egr valfi v.s.) o araçtada mevcut.yol tutuşu üzerindeki lastiklere rağmen (175/65/14) gayet tatminkardı. ben araçta triger zinciri sorunu felan yaşadım ama tamamen acemiliğimden kaynaklıydı.

ön taraftaki motor kulakçığı çok çabuk aşınıyor, aşındıktan sonra kalkışta tak tak vuruyordu, denildiğine göre kronikmiş. yan sanayi ürünleri çok dandik, 30-40 lira gibi bir rakama salıncak alıp taktırmıştım, bir kaç ay sonra yeniden (bu sefer daha iyisiyle) değiştirmek zorunda kaldım.

baskı balatası sorunludur, balata bittiğinde volanı yemiş olursunuz. yani debriyaj değişecekse volanda değişecektir.

yapısı itibariyle küçük gözüken ama içi geniş bir araçtır.

sileceğinde fasıla olayı biraz sıkıntılıydı, iki kere yarım dokunup sonra bir kademe açtığında fasılayı ona göre ayarlıyor gibi bana saçma gelen ve asla tam olarak randımanlı kullanamadığım bir sistemi vardı.

kısaca 11,250'ye aldım, 1 sene kullanıp 10,250'ye sattım, bir sene boyunca iyi kötü beni işten eve - evden işe getirip götürdü

aklıma başka şeyler gelirse tekrar yazarım