arkadaslar bugun terlıkle araba kullanıyodum bıde parmak arası terlıkle yolda ılerlerken sol serıtte önumdekı aracla aramda 60 70 metre falan vardıaraclar durunca frene basmak ıstedım ama terlıgın frene sıkıstı ve frene basamadım terlıgı cıkarmak ıcın urastım önumde arabaya artık 10 metre mesafe kalmıstı artık yapabılecegım bısı yoktu ortadakı agacla bölünmus bankete cevırdım arabayı araba ıkı teker uzerınde bır sure gectı sanırım önumdekı ıkı arac olayı anlamıstıkı hıc kalkıs yapmamıslardı araba o sekılde ıkı aracı banketten gecttıkten sonra yola ındırdım ama ılerde trafık sıkısıktı ve arabam hala gıdıyodu ve hala frene basamıyodum sonunda durdurabıldım aracı ama butun trafıktekı araclar durmuslardı ve bana bakıyolardı sonra herkes basıma toplandı hala soktaydım cunku baketın ortasında agaclar ve dırekler vardı ve bır arabanın gececegı mesafe yoktu sol serıttekı araclarla agac ve dıreklerın arasında verılmıs sadakamız varmıs.. sonra ınsanların basıma toplanıp nasıl becerebıldın bölebıseyı dedıklerını hatırlıyorum ama hala soktaydım yaptıgım arac punto deıl albeyaydı uzun bır süre trafıge cıkmayı dusunmuyorum burdan arkadaslarada tavsıyem terlıkle lutfen araba kullanmasınlar