fotosu varmı?
Bir süredir ben de bagaj ,için çanta arıyordum. Ba...us da 40 TL falan dı. Bugün ...taş a gittim ve epar ın cırtcırtlı çantasını aldım. Fiyatı 16 TL. Fiyatı çok iyi geldi ve tek kalmıştı hemen kaptım.Altında , arkasında cırtcırtları mevcut ve sağlam.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Nette aradım ama epar ın sitesi bile yok herhalde . Nette aradım bulamadım. Olmazsa kendim foto çeker eklerim.
Ümit dostum.
ben senin bahsettiğin malzemenin dikeyini dediğin fiyata aldım. yassı uzun modelide vardı ama bana yükseklik uymadı. bu aldığımda bana göre çok kullanışlı. içine tüm koruyucu parlatıcı yıkayıcı malzemeleri ve bezleri vs. koydum. bagaj dağınıklıktan kurtuldu.
bu kutunun aynısı yaptım bu sefer yükseklikten kaybımız oldu. kaldırıp attım.
sanırım en iyisi arkadaşların yaptığı gibi çantayla işi çözecez![]()
Geçenlerde ...taş tan erpar marka çanta aldığımı yazmıştım. Ürün çok kaliteli ve cırtları çok iyi tutuyor. Bence kutular kullanışsız,çünkü Erhan arkadaşımızın da dediği gibi bagajda yer kalmıyor. Ben çok memnun kaldım bagaj kocamanmış meğer
![]()
kesinlikle budur. ben şimdilik elimde küçük bi seyahat çantası vardı, ona doldurdum herşeyi. biraz eğreti durdu ama ...taş daki gibi orjinal durmadı.
böyle bişey :
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri