Beyler kesınlıkle ama kesınlıkle 'e' onaylı cam kullanın. E onayı olmayan cam muayeneden bıle geçmıyor. Genellıkle camın köşelerinde e11 e28 gibi belirgin bir şekilde yazar. Bu konuda hassas olun lütfen.
Ön cam bugün pilkington marka cam ile değiştirildi. Temiz bir işçilik oldu ve 30 - 40 dk. sürdü. Şimdilik bantlı ama sorun görünmüyor. Umarım ileride de bir sıkıntı olmaz.
Kaskodan değişim yapacak olursanız mutlaka araç üzerindeki marka için diretin o zaman oluyor.
Otomobil ihtiyaç değil, bir tutkudur aslında...
Beyler kesınlıkle ama kesınlıkle 'e' onaylı cam kullanın. E onayı olmayan cam muayeneden bıle geçmıyor. Genellıkle camın köşelerinde e11 e28 gibi belirgin bir şekilde yazar. Bu konuda hassas olun lütfen.
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
Kardeş slm.Benimde bugün cama çocuklar taş atmış ön cam pert,kaputta iki yerde deforme.Bir kaç yere sordum tezcam,tamcam falan diyor bende pilkington olmasında diretiyorum.Sigortam güneş sigorta lütfen bana bir yol gösterin.Teşekkürler.
Allianz Fiat kaskomla ön camı Antalya Birmot'ta değiştirdik, orijinal Pilkington cam takıldı. Sigorta şirketini aradığımda ise yetkili servislerde değil, cam servislerinde değiştireceksiniz denmişti. Sonra Birmot'u aradım, camın orada değiştirilebileceğini söylediler. Cam sipariş ettik, geldi ve değiştirdiler.
Arkadaşlar konuyu hortlatiyorum ama uyarmadan geçemeyeceğim 2 hafta oldu on camim kaskodan ozel bir cam servisinde bedelsiz olarak tamcam marka ile degisti. Ama inanin orjinal camim pilkingtonun yanindan bile gecemez cok pismanim ama is isten gecti. Sikayetim ise şu cam surekli bugulu gibi cok lekeli duruyor yemin ederim onumu zor görüyorum bazen. ozel cam bezi ile temizliyorum ama nafile aksam is cikisi oturuyorum koltuga yine ayni bugu ve lekeli gibi... sinirlerim cok bozuk ilk camimi en son icten nezaman sildigimi bile hatirlamazdim bunda ise her biniste silmek zorunda kaliyorum. Ne yapabilirim gidip camciya bundan memnun degilim degistirin diyebilir miyim. Tesekkurler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri