Benzer sorunlar için yaşayanlara yönelik durum bilgisi vereyim. Kaskom Allainz Fiat Kasko olduğundan içeriğine göre acentanın ya da Fiat yetkili servislerinin anlaşmalı cam servislerine yönlendirmeyip, yetkili serviste aracın kendi orjinal cam markası ile değişiminin yapılması gerekiyor. (Bir iki sağlam içerikli şikayetten sonra Allainz'in cam hasarındaki en yetkili kişisi bire bir aradı ve bu bilgiyi kendisi verdi). Ancak acenta ve servisler (kaskon yoksa para ile değişimi serviste yapıyorlar ama) bunu yapmayıp cam onarım servislerine yönlediriyor. Hatta arayan yetkili serviste gidin camınızı değiştirin ödemesini yapıp bize faturasını gönderin parayı hemen hesabınıza geçelim dedi.![]()
Gelinen nokta ise acentadaki kişi zaten arkadaşımdı. Allainz yetkilisi beni aramadan önce arkadaşımın yönlendirdiği anlaşmalı cam servislerinden birine (Doraglass'ın da bayii) gittim. Tamcam markası vardı tabi. Ben bu camı istemiyorum illa ki "Pilkington" olacak dedim. Evraklarımı bıraktım. Kaskom ile yazışma yaptılar ki ben de zaten Allianz yardım merkezine detaylı mail atmıştım. Akşam beni aradılar. Ali Uğurlu Otomotiv'den Pilkington marka yağmur sensörlü cam siparişimi vermişler. Yarın ya da pazartesi takılacak.
Sözün özü Türkiye'de her iş ya da hizmet sektöründe olduğu gibi bu olayda da kime tuttururlarsa. Bana tutturamadılar ve uğraşınca bişeyler oluyor. Forum üzerinden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Yer imleri