Benim aracımda multiair. Ağustosta aldım yanlış hatırlamıyorsam, araçta tek beğenmediğim şey yeni tamponlar bence evonun tamponları çok daha güzeldi. Aracın tipini bozmuşlar gibi geldi bana. Motora dönecek olursam sesi gerçekten çok süper kendimi çok büyük hacimli bir motor sürer gibi hissediyorum. Çok tatmin edici bir sesi var.

Yakıt tüketimi aldığım günden beri ortalamam 3500km yol için 9,6 lt/km. 2 kere uzun yol yaptım yaklaşık 700 km civarında onun harici istanbul şehir içi trafik ve sert kullanımla bu halde. Bu motorun yurt dışında turbolusu varmış 135 beygir yanlış hatırlamıyorsam keşke onu getirseler. Aracın kitabında yazana göre 0.1 lt daha az yakıyormuş o motor. Bu yakıt değerleri bende mi yüksek yoksa ben mi sert kullanıyorum bilmiyorum ama bence araç çok yakıyor. Ama verdiği keyfin yanında gerçekten değer.

Herşey iyi güzelde araçla ilgili şöyle bir olay var, sanki motor bu araç için büyük gibi geldi bana yani hızlanma güzelde yol tutuş konusunda biraz sıkıntılar var benim hissettiğim. Araba sanki daha ağır olsa güzel olurdu veya amortisörleri ona göre yapsalar çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Birşey daha ekleyeyim. 6 vites olayı çok güzel olmuş. araç 1 den 5 e resmen asfaltı parçalayarak çıkıyor, 6 ile artık en son kaç giderse. Top speed deneme şansım olmadı bir gece boş yola denk gelirsem deneyecem.