Kubilay hocam o dediğiniz araçların hepsine bindim ayrıca şu anda da ailemizde focus 3 TDCİ var..arabanın kalitesi son hızı mıdır?? eğer kalite anlayışı bu ise bizim crx biz ona uçan teneke diyoruz 240 kadran indiriyor 850 kg ve çok az yakıyor size şiddetle tavsiye ederim ama Allah korusun herhangi bir kazadan sonrasına garanti verememyapmayın lütfen sizin orta kasa dediğiniz astra yani Astra G kasa Opelin, ülkemize getirmiş olduğu en kaliteli, sorunsuz aile araçlarından birtanesidir. aynısından tam 8 sene kullandım inanın bana rutin bakım dışında tek masraf çıkarmadı ki o tokluk hissini ben çoğu araçta görmedim..araç inanılmaz tok gidiyor yere yapışıyor 180 ile gitseniz bile size sapasağlam hissi veriyor..ben 2 tane de gp kullandım bu hissi kesinlikle bana vermedi gp lerim en boş active ve en dolu emotion du..ama siz halen daha son hız benim için önemli diyorsanız tabi bilemem...ford konusuna gelince focus 3 uzun ve kusa yolda bir çok kez hızlanıp yavaşladım 1. viteste falan her türlü denedim aracı PSA grubuna ve ford a helal olsun dedim ayrıca aracı lifte falan da kaldırıp yalıtımlarını inceledim yine helal olsun dedim çünkü bu sefer adamlar gerçekten yapmış..(bunu derken segmentindeki araçlara göre diyorum yanlış anlaşılmasın) Motor çok sessiz ve uzun yolda aracın dizel olduğunu anlamıyorsunuz bile..tamam gp güzel araç gerçekten güzel ki bizde almışız adına forum bile açılmış ama karşılaştırmalarda biraz dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum..
Yazılanların hepsini tek tek okudum hemen Kamuran muhabbeti yok kınamalara falan yahu arkadaşlar adamın canı yanmış besbelli yapmayın Allah aşkına geçenlerde bir arkadaşa yine Kamuran falan dediniz arkadaş normal bir insan çıktı özür dilemeler falan oldu yine sonunu bilmediğiniz şeyler söylemeyin adam canı yanmış buraya yazmış haksız olduğu yön yok mu tabikide var ama biraz daha tabsiyon düşürücü ve arkadaşımızı yönlendirici kelimeler-cümleler kullanmakta fayda var..bilmiyor olabilir bu forumdaki ana amaçlardan birtanesi de yol göstermektir yapmayın lütfen!!
Yer imleri