Hemen sat.
Buraya gelip yazmana gerek yoktu bile...
Bizler kotu araba kullanıyoruz.
Printable View
Hemen sat.
Buraya gelip yazmana gerek yoktu bile...
Bizler kotu araba kullanıyoruz.
Abicim Tjet var, Multijet var, Starjet var. Sen sadece Fire motor kullanmışsın hemen "Opel'den Toyota'dan saşmayacaksın , Punto sadece dizayn" diyorsun. Bu kadar önyargılı ve bencil davranacaksan zaten iş bitmiş, alın o zaman multimode vitesli bi Toyota bakalım ilk yokuşta kalıyor musunuz ,kalmıyor musunuz.
Bizlerin kötü yada iyi araba kullanması değil aslında mevzu. Hocam kimse yanlış anlamasın üstüne de alınma ama aldığın araba belli fiyatı belli. O donanımda yine aynı motor seçeneğinde bir aracı vw ' den alsan aldığın paradan en aşağı 6-7 bin tl fazla ödeyeceğini düşünüyorum. Örnek olarak yeni kangonun kasasını kullanan mercedes hafif ticari citan , kangodan 17 000 tl pahalı :)
Bindiğin araba kendi görüşüm olarak boş araba değil. Yarı otomatik vites yani yine kontrol sende sonuçta 4 le girdiğin yokuşta 3 le bitirirsin yine olur biter. Seri olmasını istiyorsan yüksek devirde kullanır yine süspanse edersin. He ama bisiklet gibi şu bu gibi kelamlar. Aracını sevenlerin şimşeklerini üstüne çekmekten başka bir şey değil :)
Umarım kısa zamanda aracınızı istediğiniz fiyata satarsınız. Ve akabinde dilediğiniz araca binersiniz.
Sevgili forumdaşlar,
Yönetimin herhangi bir üyenin konu açarkenki niyetinin ne olduğunu anlayacak kudreti yok maalesef. Burası siyasi veya ideolojik bir forum değilki bizim gibi düşünmeyen insanları aramızdan atalım. Yönetimi Gestapo yapmayın lütfen. Konuda en ufak bir hakaret, aşağılama veya benzeri çirkinlikler olsa zaten konu çoktan kilitlenip gerekli ceza verilmişti. Ama her üyemizin de forumda "kurallar dahilinde" sitemde bulunmaya ve aracını şikayet etmeye hakkı var. Bizle aynı fikirde olmayan insanlar hakkında bu kadar gaddar olmayalım lütfen.
Hepinize keyifli forumlar :)
Abi ben araca şöyle ısındım. Bizim ev Ankarda çevre yoluna yakın. kayınpedere giderken hep çevre yolunu kullanırım. babamda Opel Astra 1.6 101 hp 2001 model orta kasa araç var km 95.000 de babam harfiyen bakım yapar. sonuçta temiz araç. O araçla giderken kadran 170 derdi başka gitmezdi. Bigünde kayınpederde grande punto vardı aldım denemek içi sincana bastım gidiyorum. Kayınpeder yavaşla oğlum diyene kadar gittim. kadran 195 i geçti. O dakkadan sonra benim aracım punto oldu. Şunuda söyleyeyim bizim araçların aerodinamiği biçok araçta yok. Model olarak rüzgarı kırıyo ve hızlanırken rüzgar etkisini minimize ediyor. Ben model olarak motor olarak, görsellik olarak, donanım olarak, rahatlık olarak, inanmıcaksınız ama sessizlik olarak dahi punto punto punto derim. Rüzgar sesinden şikayetçi arkadaşlara Fordun herhangi bir modeline binmelerini isticem. Adamın direk şafağı donuyo.
...
...
fire'ye kötü diyenler unutmayın : at sahibine göre kişner :D
Aynen bende 1,3 mjet dualogic kullanicisiyim aracim 2007 model vede çok memnunum.satarsam yine otomatik punto alirim.hemde huc tereddut etmeden.
Bu arada secmis oldugunuz motor geregi yokuslarda bayilmalar gayet normal.madem bayiliyor manuel modda cikin yokuslari bu kadar basit.ayni aracin manuel versiyonunu kullanan kisiler gayet memnun.sende manuel modda cik yokuslari.
Birde belki bilmiyorsunuzdur rampalarda kucuk vites yuksek devirle kullanin aracinizi...
Son soz bukadar kotuledikten sonra dk durmayin satin aracinizi.aracta kurtulsun sizde kurtulun vede bizde :D
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi