Daha önce 1.6 clio binicisi olarak yazıyorum. Clio eşek arabası Punto hangi motor (1.3 multide dahil) olursa olsun at arabası. Kimse kusura bakmasın.
Printable View
Daha önce 1.6 clio binicisi olarak yazıyorum. Clio eşek arabası Punto hangi motor (1.3 multide dahil) olursa olsun at arabası. Kimse kusura bakmasın.
Fiat fanatigi degilim ama bahsettiginiz arac 1.4 atmosferik(turbosuz benzinli), 77 hp ve otomatik vites. Bu durumda rampada bayirda yigilmalariniz kalkislarda hantallasmaniz cok normal. 1.4 Otomatik vites bir aracla rampada bayilmaniz cok normal kaldi ki ben 1.6 cruze kullandim otomatik vites 124 hp o bile bayiliyordu. Motoru kotulemekte hakli olabilirsiniz ama markayi kotulemek bence sinirinizin kurbani olmus. Hem hakli hem haksizsiniz kisacasi.
Saygilarimla.
Sent my iPhone using
hocam kullandığınız araç 1.4 8v ilk önce neye bindiğimizin farkına varalım ondan sonra sitem edelim.zaten milletimizdeki şu olayı anlamıyorum 30 liralık araba alırız 40 liralık arabadaki donanımlar neden yok deriz veya dizele 4-5 lira fark vermek yerine benzinli alırız lanet olsun gitmiyor deriz önce mantıklı düşünelim sonra sitem edelim,fiat size o arabayı zorlamı sattı? almayabilirdiniz diğer motor seçeneklerini alabilirdiniz neden seçmediniz?
Valla bendeki düz vites bazı yokuşlarda (performansına) bayılıyorum. 120 km hızla çıktığım yokuşlar var. Bilen bilir. Yokuşta durup kalkarsamda 90 km çok rahat görebiliyorum. % 25 eğimde. Daha ne bekleyeyim ki. Abanmıyorum aracımı seve seve kullanıyorum. baskı balatasına hastayım. Sadece araca kafa attırmak değil araç kullanmak. Şunada katılırım siz performans bekliyorsanız Bravonun 120 hp araçlarını bir deneyin.
Fiyat muhakemesi yapalım.
Eğer bu araç sizi kesmiyorsa 1.3 multi dicem ki üretilmiyor size 40000 i geçecek.
Bravo dice aman aman diceksiniz ki zaten performanslı motorları için 45-50 bin para ödiceksiniz.
Piyasada koç gibi 120 hplik Alfa romeolar 50000 e dururken ben tutupda ww ye asla para vermem. Opel diyosunuz benim tarzım değil. sizi bilemem Alman alacaksam Audi, İtalyansa Alfa, japonsa Honda bişey söyleyim mi Hondanın yanında toyotada hikaye.
O değilde konu sahibi neden yazmıyor? Yine millt birbirne girmesinde:)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Ben de 1.4 fire albea düz vites sahibiyim.ben performansından da hızından da memnunum. Karsarsam 5.5 litre kasmaz da rahat gezersem 6 litre yakıyor.
Ama otomatikle fire motor tad vermiyor demek ki.
Hep öyle oluyor zaten alıyor memnun kalmıyor kötülüyor :D Hayır bi de lafı atıyor ve gidiyor ortalıklarda yok bak bi daha :)
Ben de FIRE kullanıyorum ve evet ben de memnun değilim ama bu araba benim değil babamın aracı. Ona göre oldukça seri bana göre hantal. Tamamen beklenti meselesi ve bardağın neresinden baktığınızda olay.
daha bugün arkadaş tüm ısrarlarıma rağmen 2010 audi a3 otomatik vites aldı 42,000 liraya. daha eski modeline binmiştim ancak 2010 a3'ünde golf 5 ten pek bi farkı yokmuş. çok hantal ve vasatdı multiair'ime göre :) arkadaşı biraz sinirlendirdikten sonra araçları karşılaştırmak farz oldu :D alibeyköy barajının üst kısmındaki mesire alanına gittik, soguk oldugu için boştu. ivme kalkış yaparak karşılaştırdık. etilerden eve gelirkende zaten hız denemesi yapmıştık. daha önce hiç bir araçla bu kadar dalga geçmemiştim :)
bende 1.3 mjet dualogic var kalkışlarda beni geçen araç nadir çok aracı tokatladım :) punto candır
Konuyu toplam 19 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
hadi bakalım hayırlısı :)
valla aylardır forumdayım, fiattan memnun olmayan bi kamuranı bilirim bide kamuranı :)
Vallaha arkadaşlar ben Punto'ma aşığım ve forumdaki arkadaşlara saygım sonsuz hepimiz kardeşiz mantığıyla gidiyorum ama grandepunto-punto evo-punto olaylarında kötüleyici konuşulduğu zaman dayanamıyorum.Lütfen kusuruma bakmayın.Ben arkadaşa katılmıyorum ve böyle bir konu açtığı için kınıyorum.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ulan nedir bu kamuran.... MİLLET YEDİCEDDİYLE AKRABA OLDU HALA. YAZIYO...
Kapatın gitsin konuyu gereksiz...
Bence siz i20 alın hocam. Alanlar o kadar memnunki Punto forumlarından ayrılamıyorlar :)
kilit istiyoruuzzz :D
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Bencede kilit istiyoruz.Birde böyle kötüleyici konularında mümkünse yönetimin elinden geçtikten sonra sayfaya yansıtılsın lütfen yönetimden ricam bu.
Sent my iPhone using .
H. KURU
önceki aracım starjet 1.4 95 grande punto idi 0 aldım ve 4 yıl 0 hata ile bindim şimdiki aracım punto evo 1.4 105 hp multiair 2010 da sıfır aldım 2.5 senedir zevkle biniyorum performansıda süper özellikleri de şansızlıklar olabilir sizinkide belki şansızlıktır ama beğenmiyorsanız satın derim.