Hemen sat.
Buraya gelip yazmana gerek yoktu bile...
Bizler kotu araba kullanıyoruz.
Printable View
Hemen sat.
Buraya gelip yazmana gerek yoktu bile...
Bizler kotu araba kullanıyoruz.
Abicim Tjet var, Multijet var, Starjet var. Sen sadece Fire motor kullanmışsın hemen "Opel'den Toyota'dan saşmayacaksın , Punto sadece dizayn" diyorsun. Bu kadar önyargılı ve bencil davranacaksan zaten iş bitmiş, alın o zaman multimode vitesli bi Toyota bakalım ilk yokuşta kalıyor musunuz ,kalmıyor musunuz.
Bizlerin kötü yada iyi araba kullanması değil aslında mevzu. Hocam kimse yanlış anlamasın üstüne de alınma ama aldığın araba belli fiyatı belli. O donanımda yine aynı motor seçeneğinde bir aracı vw ' den alsan aldığın paradan en aşağı 6-7 bin tl fazla ödeyeceğini düşünüyorum. Örnek olarak yeni kangonun kasasını kullanan mercedes hafif ticari citan , kangodan 17 000 tl pahalı :)
Bindiğin araba kendi görüşüm olarak boş araba değil. Yarı otomatik vites yani yine kontrol sende sonuçta 4 le girdiğin yokuşta 3 le bitirirsin yine olur biter. Seri olmasını istiyorsan yüksek devirde kullanır yine süspanse edersin. He ama bisiklet gibi şu bu gibi kelamlar. Aracını sevenlerin şimşeklerini üstüne çekmekten başka bir şey değil :)
Umarım kısa zamanda aracınızı istediğiniz fiyata satarsınız. Ve akabinde dilediğiniz araca binersiniz.
Sevgili forumdaşlar,
Yönetimin herhangi bir üyenin konu açarkenki niyetinin ne olduğunu anlayacak kudreti yok maalesef. Burası siyasi veya ideolojik bir forum değilki bizim gibi düşünmeyen insanları aramızdan atalım. Yönetimi Gestapo yapmayın lütfen. Konuda en ufak bir hakaret, aşağılama veya benzeri çirkinlikler olsa zaten konu çoktan kilitlenip gerekli ceza verilmişti. Ama her üyemizin de forumda "kurallar dahilinde" sitemde bulunmaya ve aracını şikayet etmeye hakkı var. Bizle aynı fikirde olmayan insanlar hakkında bu kadar gaddar olmayalım lütfen.
Hepinize keyifli forumlar :)
Abi ben araca şöyle ısındım. Bizim ev Ankarda çevre yoluna yakın. kayınpedere giderken hep çevre yolunu kullanırım. babamda Opel Astra 1.6 101 hp 2001 model orta kasa araç var km 95.000 de babam harfiyen bakım yapar. sonuçta temiz araç. O araçla giderken kadran 170 derdi başka gitmezdi. Bigünde kayınpederde grande punto vardı aldım denemek içi sincana bastım gidiyorum. Kayınpeder yavaşla oğlum diyene kadar gittim. kadran 195 i geçti. O dakkadan sonra benim aracım punto oldu. Şunuda söyleyeyim bizim araçların aerodinamiği biçok araçta yok. Model olarak rüzgarı kırıyo ve hızlanırken rüzgar etkisini minimize ediyor. Ben model olarak motor olarak, görsellik olarak, donanım olarak, rahatlık olarak, inanmıcaksınız ama sessizlik olarak dahi punto punto punto derim. Rüzgar sesinden şikayetçi arkadaşlara Fordun herhangi bir modeline binmelerini isticem. Adamın direk şafağı donuyo.
...
...
fire'ye kötü diyenler unutmayın : at sahibine göre kişner :D
Aynen bende 1,3 mjet dualogic kullanicisiyim aracim 2007 model vede çok memnunum.satarsam yine otomatik punto alirim.hemde huc tereddut etmeden.
Bu arada secmis oldugunuz motor geregi yokuslarda bayilmalar gayet normal.madem bayiliyor manuel modda cikin yokuslari bu kadar basit.ayni aracin manuel versiyonunu kullanan kisiler gayet memnun.sende manuel modda cik yokuslari.
Birde belki bilmiyorsunuzdur rampalarda kucuk vites yuksek devirle kullanin aracinizi...
Son soz bukadar kotuledikten sonra dk durmayin satin aracinizi.aracta kurtulsun sizde kurtulun vede bizde :D
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Kesinlikle motor seçimi yanlış yada size yetersiz kalmış. Fiat bence orta sınıf araçlar içinde en iyisi diyebilirim. Benim maddi durumum belli . Ayda 2 bin ya kazanırım ya kazanmam. 20 bin TL 'lik 2. el bir araca biniyorum. 1.3 mjet. Gayet memnunum. Her işimi görüyor. Şeytan kulağına kurşun 5-6 aydır da tek kuruş masraf ettirecek bir sıkıntı doğurmadı. Mazotumu koyup geziyorum.
3 yıl o motora sahip punto kullandım. Yaşadığım yer bol yokuşu olan yer ve abimin golfu ile hep kafa kafaya gittim. Beni ilk aracı aldığımda rampada madara etmeye çalıştı ama havasını aldı. Ondan sonra hiç kapışmamış benle. Birde 32 plaka bir fiesta kapıştı rampada az daha duvara yapışıyordu el sallayıp gittim. Onun için arkadaş yazmış at sahibine göre kişner diye.
Kapıştığımız yer 1 km lik dik bir rampa. Daha uzun olsa golf tabiki puntoyu yer.Onun motor 1.6
Kubilay hocam o dediğiniz araçların hepsine bindim ayrıca şu anda da ailemizde focus 3 TDCİ var..arabanın kalitesi son hızı mıdır?? eğer kalite anlayışı bu ise bizim crx biz ona uçan teneke diyoruz 240 kadran indiriyor 850 kg ve çok az yakıyor size şiddetle tavsiye ederim ama Allah korusun herhangi bir kazadan sonrasına garanti veremem :) yapmayın lütfen sizin orta kasa dediğiniz astra yani Astra G kasa Opelin, ülkemize getirmiş olduğu en kaliteli, sorunsuz aile araçlarından birtanesidir. aynısından tam 8 sene kullandım inanın bana rutin bakım dışında tek masraf çıkarmadı ki o tokluk hissini ben çoğu araçta görmedim..araç inanılmaz tok gidiyor yere yapışıyor 180 ile gitseniz bile size sapasağlam hissi veriyor..ben 2 tane de gp kullandım bu hissi kesinlikle bana vermedi gp lerim en boş active ve en dolu emotion du..ama siz halen daha son hız benim için önemli diyorsanız tabi bilemem...ford konusuna gelince focus 3 uzun ve kusa yolda bir çok kez hızlanıp yavaşladım 1. viteste falan her türlü denedim aracı PSA grubuna ve ford a helal olsun dedim ayrıca aracı lifte falan da kaldırıp yalıtımlarını inceledim yine helal olsun dedim çünkü bu sefer adamlar gerçekten yapmış..(bunu derken segmentindeki araçlara göre diyorum yanlış anlaşılmasın) Motor çok sessiz ve uzun yolda aracın dizel olduğunu anlamıyorsunuz bile..tamam gp güzel araç gerçekten güzel ki bizde almışız adına forum bile açılmış ama karşılaştırmalarda biraz dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum..
Yazılanların hepsini tek tek okudum hemen Kamuran muhabbeti yok kınamalara falan yahu arkadaşlar adamın canı yanmış besbelli yapmayın Allah aşkına geçenlerde bir arkadaşa yine Kamuran falan dediniz arkadaş normal bir insan çıktı özür dilemeler falan oldu yine sonunu bilmediğiniz şeyler söylemeyin adam canı yanmış buraya yazmış haksız olduğu yön yok mu tabikide var ama biraz daha tabsiyon düşürücü ve arkadaşımızı yönlendirici kelimeler-cümleler kullanmakta fayda var..bilmiyor olabilir bu forumdaki ana amaçlardan birtanesi de yol göstermektir yapmayın lütfen!!
Arkadaşlar Fiat bu Türkiye şartlarında bence çok iyi bu özelliklerde başka bir araba markası var mı ? chevrolet mi ? hyundai mi ? renault mu ? yapmayın allah aşkına kimseye zorla araba satmıyorlar ama bu kadar da kötülemenin anlamı yok fiyatına göre bu kadar yapıyor adamlar anca gidipte golf le puntoyu kıyaslarsanız puntonun yeni modeli 42.000 golfun 70.000 90.000 bırakın da o kadar fark olsun şahsen bana sorarsanız benim Punto'm gözümde hepsinden iyidir.
farklı düşünceler olacaktır elbet Opel takır tukur değil de süspansiyonları sert bir araçtır genel olarak bütün araçları böyle o yüzden öyle gelir ama tak tuk ses şahsen ben hiçbir opelimde duymadım e tabi birazda araç bakımı vs ile alakalı.. anlayışına ve saygına teşekkür ederim..
Valla kimse kusura bakmasın, her yapılan yoruma da saygım sonsuz ama ben bu tarz konu başlıklarının 'troll' lükten başka bi amaca hizmet etmediğini düşünüyorum.o aracını kötüler, o ona laf atar o bilmem ne.bu tarz konuları okuyunca cidden sıkılıyorum bu forumdan.biraz fazla hep aynı konu etrAfında dönmüyo muyuz sizce de?aynı konunun döndüğü tonla başlık var..bence bu forumun 'iç dökme' modundan dehal sıyrılması gerek.yani aracım şöyle kötü böyle nefret ediyorum dan ziyade, şöyle bi problemim var ne yapmalıyım tarzında yaklaşılırsa daha yararlı olur, tabi bence.Saygılar !..
Bu forum 2. Bir Kamuran krizini de atlatır mı? Acaba?
Konu kilitlenmiştir.
Send my Samsung Galaxy S3 using 2