Alıntı eisenheim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Et arkadaşım et.. Şikayet et.. Başbakanlığa dilekçe yaz.. Cezam neyse çekerim.. Ben donanımhaberde aracımın fotoğrafında sis farı yanıyor diye emniyete mail atan insanda gördüm. Adam sis farı açık geziyor diye beni şikayet etmiş. Sende şikayet et.. Şehir içinde 200 km hıza çıkıyor de. Mail at emniyete.. Sizin gibiler yüzünden paylaşımda yapılmıyor. Sanki sürekli redline geziyormuşuz gibi. Bu ne cahillik !!! Siz hiçmi 120 den yukarı çıkmadınız.. Sanki bütün trafik kurallarına dört dörtlük uyuyorsunuz ya geldiniz burda sosyal mesaj verin.. Dahada bu foruma birşey yazmamda paylaşmamda
Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence işi abarttı bu arkadaşımız, neden derseniz ben çok uzun yolda seyrederken sıyah veya kırmızı plakalı araçların 120 130 ile ben seyrederken dururmuşcasına yanımdan geçtiler, lütfen bunlara daha çok dikkat edelim, ilgili birimlere şikayette bulunalım... Dipnot: Altımdaki araç çok kuvvetli bir araç olsa bu hızla geçen resmi plakalıların peşine düşüp direkt başbakanlığa şikayette bulunurdum...!!!
Hüsamettin hocam akça arkadaşın söylemi size değil sosyal mesaj veren arkadaşa sanırım

Alıntı fatihhhh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kamuya açık alanda hız yapmak sorumsuzca ve saygısızca.
her yıl yüzlerce kaza haberi, onlarca ölü ve yaralı olduğu halde.
hız felakettir dendiği halde,
burada şunu tokatladım, şurda bunu itekledim....vs diye,
basit ve bayağı tabirlerle konu açıp, insanları hız yapmaya yönlendirmek ne kadar akıllıca?????
bir motorlu aracın, bir başka motorlu araçtan daha hızlı gitmesi insana ne gibi bir zevk verebilir ki?
ve bu durumu nasıl bir psikoloji ile "TOKATLAMAK" tabirini kullanarak açıklar ki?
"TOKATLAMAK" tabirini okur okumaz böyle bir tiksnti, bir mide bulantısı hissediyorum.
bu tür mesajlarada genelde cvp yazmam, çünkü muhattabları bellidir., benim gibilerin işi olmaz. ama kaç gündür karşıma çıkııp duruyor,
dayanamadım da yazdım.
"AKILLI İNSANLAR, BAŞLARINA GELENLERDEN DERS ALIR.
DAHA DAHA AKILLI İNSANLAR, BAŞKALARININ BAŞLARINA GELENLERDEN DERS ALIR."
daha daha akıllı olabilmemiz dileği ile.
Sosyal mesajın için saol ama baya abartmışsınız,,, biz zaten şehir içinde böyle bi çılgınlığı yapmayız rahat ol dostum, hız yapılacak yer var yapılmayacak yer var trafiğe kapalı alan var açık alan var bununda farkındayız, emin olun sizden daha fazla kurallara uyuyodurum en basiti emniyet kemerimi marşa basmadan mutlaka takarım, kurallardan ziyade kendi canım için... ayrıca tokatlamak kelimesinden neden tiskinti duyuyorsunuz merak ettim doğrusu, tokatlamak işin esprisi