Sökünce iptal mi ediyormuş? Fiziksel bir hasar vermediğiniz sürece neden iptal etsin ki?
Son olaylardan sonra tüm cam filmlerimi söktüm bir tek ön camda kaldı. Ancak HGS etiketi yapıştırmıştım filme. Şimdi nasıl sökcem cam filmini ? Yani etiketi sökersem kendini iptal edermiş 30 tl boşa gidiyomuş. HGS etiketinin etrafını jiletle kesipmi söksem filmi? Varmı fikri olan dostlar.
Sökünce iptal mi ediyormuş? Fiziksel bir hasar vermediğiniz sürece neden iptal etsin ki?
Öyle yazıyo kağıt açıklamasında çıkartılmaya çalışınca iptal oluyor diyor. Hırsızlıklara karşı. Düşün birinin arabasına biniyon o etiketi alıyon kendi arabana takıyon onun gibi bieşy![]()
Jelatini sök komple, etiket üstünde kalsın.
Sonra makasla kesip Bantla bile yapıştırsan olur
Ben etiketin yapışkanını kullanmadım, siyah bölgeye selobant ile yapıştırdım sorunsuz kullanıyorum. 7. sorunsuz geçişimi bugün gerçekleştirdim.
Bantlarsam çok kötü görüntü oluşur ? Sanırım jiletle camı kesmeden kescem ?
Tam hgs çerçevesini çizerek çıkarabileceğinizi düşünüyorum. Sonuçta siz cama değil filme yapıştırdınız. Sonra cama tekrar yapıştırırsanız sorun olmaz.
aslında en güzeli kart olan hgs..onun kabını da veriyorlar yanında geçeceğiniz zaman o kaba koyuyorsunuz geçiyorsunuz bence daha güzel..
zaten yukarıdada söylemişler komple filmi sökün HGS kalsın sonra kenarlarını makasla kesin tekrar cama yapıştırın sorun olucağını zannetmiyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri