Multiair, emme egzantriği barındırmayan yeni Fıat teknolojisi, 105 HP multiair ve t-jet birbirinden farklı teknolojiler. T-jet turbo makinedir, bahsi geçen bu 105 HP multiair makine ise atmosferik beslemelidir.
Multiair, emme egzantriği barındırmayan yeni Fıat teknolojisi, 105 HP multiair ve t-jet birbirinden farklı teknolojiler. T-jet turbo makinedir, bahsi geçen bu 105 HP multiair makine ise atmosferik beslemelidir.
Konu OAGP1960 tarafından (13/02/2013 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.
Orkun usta tşkrler baya bahsetmişsin ama bu terimler biraz yabancı geliyor doğrusu benim anlayacağım dilde performans, motor ömrü ve yakıt olarak nasıldır lpg uyumu varmıdırTayfun ustam multijet desek biraz bir şeyler söylerim ama hiç fire, tjet, multiair binmedim yorum yapmam doğru olmaz diye düşünüyorum o yüzden fikirlerinizi alıyorum tşkrler .
![]()
Konu burhankutlu tarafından (13/02/2013 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.
Performans açısından kıyaslarsak, hem daha yeni teknoloji ve hem de standard haliyle daha güçlü ve ayrıca daha hafif olan S&S Punto multiair, fire motorlu Bravo'dan doğal olarak daha öndedir ve daha ekonomik olacağı düşünülebilir. Motor ömürleri pek farketmez, multiair turbo makineye dahi lpg uygulandığını düşünürseniz, bu konuda da sorun olmayacağı açıktır.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (13/02/2013 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri