geldi dediğim onların çekimi çıktı, Ozan ve Mustafa olarak 2sinide istemiştim halbuki![]()
Çok hızlılar, 3 günde teslim![]()
geldi dediğim onların çekimi çıktı, Ozan ve Mustafa olarak 2sinide istemiştim halbuki![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Benimde takvimim bugün gelmiş.Eşim teslim almış.Alır almaz beni aradı takvim geldi ama ben çöpe atıyorum diyoDermiyim resimleri netten ben çektim diye
Neyse ikna ettik atmaması için.Akşam bakıcam.
Benimkide geldi. Hanım evde istemiyor. İş yerinde masaya koyayım mı diye düşündüm ama oda olmuyor. Takvim ortada kaldı. En iyisi arabaya koymak.![]()
Hala gelmedi.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Belliki bu takvim evli çiftlerin arasını bozuyor. En iyisi almamak.
FIAT LINEA 1.3 EASY
benimki de geldi tv ünitesinin üstüne koydum sıkıntı olmadı eşimle şükür![]()
Ben geçen sene şeeetirmiştim 3.ayda gelmişti 9 aylık takvimi neyapayım yahu![]()
Akşam eve gittiğimde takvimin resimlerine bakabildim sadece,bizim evdeki patron takvime el koydu.İşyerinde masada kullanıcam dememe rağmen takvime el konuldu.![]()
Evli arkadaşların yorumunu görünce " yok artıkk , bizdemi böyle olucaz , kimse benim özenle hazırladığım takvimi alamaz" gibisinden mırıldanıyorum Kahkahaylaa
![]()
![]()
![]()
gelde evlen şlimdi özgürlüğümü kimse elimden alamaz!! diyorum ama nereye kadar
Benim takvimi kesin 14 şubatta gönderirler...![]()
sonunda geldi![]()
önceki yurtiçi kargo ile gelenin fiatın çekimi olduğunu yazmıştım, bugun kurye ile kendi çekimim olanda geldi![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Allah allah ben de web sitesi açılır açılmaz hazırladım ama gelen giden yok henüzÇok da güzel olmuştu oysa.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri