Geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun hocam cana geleceğine mala gelsin ama şunuda belirtmeden geçemicem belediye otobüsü 8/8 suçlu dahi olsa büyükşehir belediyesi sana yüklü bir ceza kesecektir bunu unutma (bunda adalet nerdeyse)... nede ni ise o belediye otobüsünün seferlerini aksattığın için tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun...
O gaza yanlışlıkla değil bile bile basıyorlar.
Acıkcası size inanmak zor gelecek ama oyle.Dahada haşat edeyim diye.
Adamlarda boyle bir psikoloji var tecrube ile sabittir.
Geçmiş olsun paşam. Allah kimsenin başına vermesin. Sana birşey olmamış, allah korumuş. Dediğin gibi araç yerine gelir.
Tekrardan geçmiş olsun.
Herkese tesekkur ederim arkadaslar sagolun.
Belediyenin kesecegi cezayi hallederiz muhtemelen baba avukat bizim en kotu sonu davaya kadar gider bu isin.
Sagolasin abi araba sizin orda birazdan kaza raporunu almaya gidicem ordan sonra yanindayim
Sent my iPhone using
Geçmiş olsun kardeşim, içim acıdı...
geçmiş olsun olcağın önüne geçilmiyor can sağolsun .
geçmiş olsun. Allah hepimizi bu denli şuursuzca araç kullananlardan korusun ne diyim.
Geçmiş olsun Ankara şaşmazda erba oto orası güzel yapıyor bir sürü kasko ile antlaşması var ben kaza yapınca oraya bırakmıştım bir de belediye otobüsü suçluysa size ne diye ceza keseceklerki
aynı kazayı ben yaptım arka kapı ve ön kapı yaptırmaya 450 tl aldılar benden
Büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın
geçmiş olsun
Geçmiş olsun..
Çok büyük geçmiş olsun canım yandı valla resimleri görünce.. En kısa zamanda içinize sineceği gibi olması dileğiyle.. Kaskonuz varsa hiç bir sıkıntı olmaz satarken de elinizde bu fotolar mevcut zaten sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.. Tekrardan çok geçmiş olsun..
M.K.ATATÜRK
Ali jardeşim biyük geçmiş olsun, Allah daha beterinden saklasın.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Cok gecmiş olsun kardesım
Hocam büyük ve bunula geçmiş olsun. Gerçekten insan kendine olmuş gibi üzülüyor, hele ki benimkiye aynı renk içim cız etti. Olsun bir hayır vardır, cana gelmesin patron, umarım masrafı da az olur, gelişmeleri buradan paylaşırsın, sevgiler.![]()
Yer imleri