Alıntı ozanoz93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok geçmiş olsun arkadasim rapor umarim sana kusur cikarmaz,
Dostum kaza tutanaginda karsi taraf belediye olunca 8-7 bende kusur cikacak buna eminim. Herkes kendi adamini savunur cunku sozde Cumhuriyet bizimki halen hak-hukukun dort dortluk oturdugu yok ulkemizde. Allahtan kasko var o yuzden icim rahat.

Alıntı EvoKoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin dicem ama mala gelsede içi acıyor insanın , bu akşam banada bitane J9 sağ kapıdan giriyordu dört yol ağzında selektör korna yaptımda ramak kala durdu frene basmak zor geliyor adamlara ayna diye birşey yok zaten direk dümdüz fırlıyorlar

Alıntı evoefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gecmıs olsun kazadır olur ama caydırıcılıgı olmalı artık bu ıslerın sımdı senın arabada 2 parca boya olacak en ıyı ıhtımal nereden baksan 2000 tl satarken zararın var bu bedelı o adamdan alması lazımkı o adam daha dıkkatlı olsun...
Bizim vatandasimiz para cezasiyla yilmiyor dostum, dayak desen adamlar kasarlanmis hissetmiyor zaten. En guzelini almanya yapiyor. İlk kazada ciddi bir para cazesi ikincisinde gene sucluysan ehliyetini aliyorlar uc olursa icerdesin direk ve psikojik tedavi gormeden birakmiyorlar.

Alıntı beratmms Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun Ali Hocam.
Eyvallah dostum tesekkur ederim

Sent my iPhone using