evet orjinal teyp takılsın daha iyi olur. satıcı taktırsın. güle güle kullanın hayırlı olsun. fazla milletin dediğine takılma . en iyi araç bulduğun araçtır. baskalrı bu da var şu da var deer ama hep öyle derler zaten..
Araç orjinal teyp takıldı sorunsuz olarak çalıştığı bilgisi geldi. Umarım bu şekilde devam eder.
aracı servise gösterebildinizmi bu araç active model ve active araçların kapı kolları ve aynaları boyasız yani siyah oluyor bu araçta ise boyalı bazıları (benim gibi) sonradan özellikle boyatıyor bazılarıysa kaza yaptıktan sonra nasıl olsa boyanıyor kapı kollarınıda boyayın usta diyip boyatıyor bunun dışında araç diri duruyor hayırlı olsun
Araçta boya konusunda sıkıntı yok
Bizzat kendim elcometre ile ölçtüm aracın herbir yerini 100 mikron üzerine çıkan tek nokta yokKollar konusunda bilgim yoktu o zaman dikkat etmedim ama dediğiniz gibi sizin gibi sonradan boyatmışlar demekki araçta boya yok çünkü.Expertiz için ustaya ben vakit bulduğumda gideceğim.O konuyu araç sahibi ile görüştük Rütbeli personel vakti yok baktırın arayın dedi ama elinde 1 ay önceki expertiz raporu mevcut zaten ona istinaden pek üzerine durmadık.Üzülecek birşey çıkarsa geri dönüş yapabileceğiz araç sahibine.
Aracın hayırlı olsun Kanber. Aramıza katılmana vesile olduysam ne mutlu bana.![]()
araç subaydan kısmına küçük bir itirazım var.Araç astsubaydan 2009 da laguna
almıştım.servise götürmek istediğimde hiç unutamam ben subayım servis servis dolaşamam beğendiysen al yada alma demişti. Tabiki aldım, bir hafta sonra sadece motora 6 000 TL harcadım.Subay doktor bayan avukat hakim farketmez para veriyorsan iyice araştır derim.
Hayırlı olsun,
2008 model 99.000 kilometrede active puntom var, ilk sahibiyim ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım, çok memnunum. kazasız, masrafsız sürüşler, umarım memnun kalırsınız.
Arkadaşlar ,
Şu paneldeki sarı ikaz ışığı bende de yanıyordu sonra dan farkettim park lambalarından sol taraf yanmıyor. Elimizde şansa bir tane bulduk değiştirdik söndü. Sonra geri manevra yaparken geri vites lambasının yanmadığını farkettim belki çalışır diye arka sisleri açtım onlar da çalışmadı ve ekran da sarı ikaz ışığı yeniden yandı. Şimdi sanırsam sorun arka çamurluktaki aydınlatmalardan birisinde yada genelinde bunu nasıl tespit edebilirim yada nasıl giderebilirim.
KarŞıYaKa
Kanber bey merhaba; aracım 2008 model 1.3 yani aynı sayılır kırmızı logo 2008 sonrası araçlar için geçerli benim aracım ruhsatta 2007 eylül çıkışlı ama 2008 model olarak geçiyor ve logosu mavi belki s1 s2 olabilir ama 2009 punto ile bir farkı yok donanım olarak ayrıca araç diğer markalara göre bi hayli ucuz masraf cıkarmakta şu an km 102000 km de aracı hergün kullandığım için km biraz yükseldi.Ama ankara içerisinde yaklaşık yakıtım 100 TL ile 500 km o yüzden ekonomik araç olduğunu belirtirim.Ben kendi arkadaşlarıma dahi öneriyorum.Hayırlı olsun kazasız ve cezasız kullanmayı allah nasip etsin
Yorumsuz bir hayat yaşamak istiyorum
Fiyat ve araç güzel dostum. Daha çok araştırılarak daha ucuza alınamaz mı dersen alınır ama senin aldığın araç da verdiğin fiyatı hakediyor. 8 ay önce 2008 1.3 Mjet 75bg 110.000kmde çelik jantlı Punto mu 18.400TL ye almıştım. Sadece üç parça boyası vardı ve bir sorun çıkarmadı şuana kadar çok şükür. Dediğimi yanlış anlamayın ama ikinci el araç alırken ''Aman boyası olmasın, değişeni olmasın, sıfır gibi olsun...'' gibi istekleri anlayamıyorum. Yapılan boyanın yürüyenine bir zararı yoksa bence boya yüzünden daha ucuzunu almamak biraz mantıksız geliyor bana. Tabi para sizin, zevk sizin. Güle güle kazasız belasız kullanın hocam. Aramıza hoşgeldiniz![]()
Mehmet bey,
Bizde çok araştırdık ama bizim için öncelikli olan şehir içi araçlardı. Bu önceliğin peşinden boyası değişeni olmayan yürüyeninde sıkıntı olmayan Aynı zamanda KM'si düşük olan bir araç bulmaktı bu araç ile birlikte 87000 KM de 2006 Model 2 Parça boyalı ön tampon değişmiş bir araç vardı. Aldığımız araç için pazarlık yaptık bizim bütçe aracın bütçesini tutmadı olmadı dedik ayrıldık yanından. 2006 Model olan araç için pazarlığa giderken şarj telefonda şarj bitiyor açıp bi an numarayı vereyim derken numaralar karışıyor şarj bitik başka telefondan arıyoruz tabi kayıtlı değil arıyoruz tabi ikisinde de punto var yine aynı araba için 2 saat sonra tekrar buluşuyoruz. Aracı görünce bi gülme geliyor tabi nasıl olur vs. Numara karışınca aynı araç için 2 saat sonra tekrar pazarlığa tutuşuyoruz bu sefer istediğimiz fiyata alıyoruz.Yani başka araca giderkenı aynı araç tekrar önümüze çıktıBiraz da nasip oldu diyelim
2006 Model olanı 1500 Lira daha ucuza alabilirdik ama nasip dedik girdik aldığımız araç ile bi yola. İnşallah da sorunsuz sıkıntısız devam edeceğiz.
İlginize teşekkür ederim.
KarŞıYaKa
Hayırlı olsun.Bende aldım 15 gün önce 2008 1.3 mjet 90000 km. Yakıt konusunda ekonomik. Memnunum genel anlamda...Sizde kalırsınız inşallah...
Güncelleyelim Artık Aracımızı![]()
Bugün Özgün abimin jantlarını ve lastiklerini aldım kendisine çok teşekkür ediyorum. 3. sanayideki lastik operasyonundan sonra 6. sanayiye kardeşimin yanına geçtim. Araca vakit yetirebildiğimiz kadar bir bakım uyguladık.Kalan bakımları ilk boş vakitte gerçekleştireceğiz. kardeşime ilgisinden misafirperverliğin den dolayı çok teşekkür ederim. Bilmemiz gereken herşeyi öğrendik sayılır. Aracın resimlerini çekemedim güzel bir temizlikten sonra aracın genel fotoğraflarını yükleyeceğim.
İyi forumlar.
KarŞıYaKa
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri