İkisindede olabilir ama olmayabilirde.
Araçların içine bakın dörtlü tuşunun sağ tarafında asr tuşu vara ESP mevcuttur.
ESP olan araçta yokuş kalkış desteğide mevcut güvenlik paketinde oluyor bu özellikler çünkü.
Gönül ister ki cam tavanlı olsun.. Para sizin tercih sizin. Ama düşük km'de tercih sebebi olabilir..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Mantıklı olan seçenek o duruyor o zaman.
Hem Dynamic, hem düşük km..
Yalnız km olayını iyi sorgulatın. Ben bir ara niyetlendiğim bi GP vardı aynı km'lerde.. Araba 74 bindeydi sanırım 2011 de aynı kmlerde muayene girmiş araç sahibine dedim onunda haberi yokmuş güya sonra kendiside ilanı düzeltmişti gerçi
Herşey denildiği gibiyse kaçırmayın.. Pazarlıkla 21,500 falan alırsanız harika olur hatta.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
tabiki 6![]()
___MAVİ herzaman güzeldir___
Aynen söylediğin gibi seri 2 activelerde var birkan.Fakat galiba sadece 75 lik seri 2 lerde(2008 sonrası) 3 satırlı ekran var.Baktığım 90 lık activelerin hemen hemen hepsi 2 satırlıydı.Bu fiat'daki donanım farklılıkları da hakikaten insanı bunaltıyor.Versiyonlar içinde bile farklı farklı donanımlar var.
hız lmitleri 120 ye yükseltildi.
bu sebebele en yüksek viteste 200 devirde 120 km hızla en iyi 6. vites çıkartır.
ben olsam 6 vitesli araç alırdım.
ßen 5 ileri punto kullanmadım ancak şunu söyleyebilirim uzun yolda hem performans hemde yakıt tasarrufu aynı anda olsun diyorsan kesinlikle 6 ileri tavsiye ederim. ßen çok çok memnunum..
2007 aralık çıkışlı 2008 aracım.
2 satır yol bilgisayarı, asr-ebs-esp-hild-hold mevcut.
1.3 multijet active 90hp 6ileri. (active plus diyorlar galiba)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri