hüsamettin hocam sakın yanlış anlama darılırımyaklaşık 3 hafta önceki soğuk ve karlı havarda iş gereği kendi aracımla denizliye gittim aynı gün döndüm gidiş dönüş toplam 10 saat sürdü yolculuk, hatta işim erken bitseydi izmire geçip arkadaşla hem tanışma hemde arabayı bi check-up yaptırcaktım ama işim uzadığı için uğrayamadım direk bursaya döndüm, bende genelde 125-130 la gittiğim hızlarda düz yolda tüketimin 4.9-5.0 civarı yaktığını gördüm ara ara 160 civarınada çıktım ama genelde 110un altına pek inmedim gidiş geliş tüketim toplam 5.0 lt gösteriyodu ...
o aracı görmedım ama plaka sorgulaması bıraz sorunlu cıktı.hem km hem hasar olarak.telfda sadece kapı sacı boyalı dıyordu.baska buyuk sorunlar cıktı.aynısından bıtane daha var sıtede.sadece on tampon degısmıs gerısı orjınal.5ileri cam tavanlı 24,75 düşmem asagı dıyor.cam tavansız olanı var aynısından 22 olur dıyor oda bagaj kapagı boyalı sadece.karar veremedım
Arkadaşlar bir de bu dıesel araçlarda 2008 üstü active modellerde bazılarında yol bilgisayarı ekranı üç satırlı,bazılarında iki satırlı.Bu fark 75 liklerle 90 lılar arasında mı yoksa 90 lıkların 5 ilerisi ve 6 ilerisinde fark var mı?Kısacası yol bilgisayarı üç satırlı olan active dıesel versiyonlar hangisi?
puntom 6 ileri , otomatik viteste kullanırken 4.vites çok ama çok kısa...,
bence 5-6 önemli değil, 5'i 6 ile aynı orana getirirsin o da olur 6...
yakıt ekonomisinden bahsediyorsak ise bence durum değişir.. 1750 devir/dakika nın üzeriydeyseniz 6. vites 5.vitesten ekonomik. inanmayan eco sunu kapatabilir, 6. vites ile 5.vites arasında bariz yakıt sarfiyatı farkı var.
İşin özü denildiği gibi ;
Şehir içi 75 hp 5 vites
Uzun yol 90 HP 6 vites..
Uzun yolda yolun durumuna göre 5 ya da 6'yı kullanırsınız
Bende 90'lık varken otobanda 160 - 170 giderken tüketim açısından iyiydi 75liğe nazaran.
3000 devirde 160'a deyiyordu ibre 6. viteste
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Aralarında aman aman bi fark yok.
Almışken 90 HP almak mantıklısı.. illla 6. viteside devamlı kullanacaksınız diye bişey yok, hüsamettin abi gibi 5te kullanıp daha iyi tüketim elde edersiniz
İkiside gayet rahat satılır. Piyasada bol olan 75'lik, 90'lık ise aranan ve öncelik konumunda. 90 HP 6 vites olması bi ayrıcalık..
Ya da en güzeli şöyle söyliyeyim, siz hangisinin temizini bulursanız motor gücüne bakmaksızın onu alın. Temiz araç bulmak hiç kolay değil gerçekten..
Aradaki tüketim farkını hissetmezsiniz bile yani.. tamamen size, yola, trafiğe bağlı olarak çok değişkenlik gösterir tüketim.
Ayrıca 6.vites ile rampa çıkmak mantıksız zaten. Çıkılır çıkılmaz diye birşey yok ama adı üstünde ekonomi vitesi sadece deviri düşürmek baaağabında konulmuştur. Öyle olmasaydı son hızada bir etkisi olurdu.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Devrini aldımı tabiki çıkar abi, 2500 ve altına pek indirmeden çıkabilir.
Benim anlatmak istediğim mesela 5'le giderken 2000 - 2200 devirde araç rampada kendini toplayabiliyor ama aynı devirde 6.viteste bu mümkün olmuyor mecbur 5'e düşüyor. Ama devrini alıp girdiği zaman tabiki çıkar bu konuda hem fikiriz
Yanlış anlamışsın dediğimi![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Evet arkadaşlar lütfen bilen varsa cavaplasın. Bu dıesel araçlarda 2008 üstü active modellerde bazılarında yol bilgisayarı ekranı üç satırlı,bazılarında iki satırlı.Bu fark 75 liklerle 90 lılar arasında mı yoksa 90 lıkların 5 ilerisi ve 6 ilerisinde fark var mı?Kısacası yol bilgisayarı üç satırlı olan active dıesel versiyonlar hangisi?
arkadaslar bugun pazarda ıkı araca baktım..ıkısıde 2006 mod 5ileri.gümüş gri.birisi 70bınde dynamıc modelı ıkı cam otom.dıgıtal klıma.sıs.kapı kolları boyalı.celık jant yok.dıgerıde 123bınde cam tavan dıgıtal klıma park senserü 4 cam otom.celık jant.gıbı özellıklerı var.ıkısınınde hasar oranı aynı tek parca.fıyat olarak 24.500 ile 22000.
asr esp ebd yokuş kalkış sist. gıbı ozellıkler hangı modellerde var.bu anlattıgım ıkısındede yokmu.sızce hangısını almalıyım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri