jantlar cok guzel durmus gule gule kullan fiaytı nedir 17" mi ?
Sis farı taktırdığımızı söylemiştim ilk kez resim koyuyorum bu arada kapı kollarınada nikelaj ve anteni spor antenle değiştirdim onlarında fotolarını koyuyorum 10 günlüğüne Antalya ya gittik yolculuk güzeldi hiç bi şikayetim olmadı yanlız eksoz sesi kafamızı şişirdi müzikte olmasa patlardı galibaJantların büyük olmasından dolayı bazı yerlerde sürtmesi hariç hiç bi şikayetim olmadı eksoz ve jantda fazla etkilemedi yakıtta
Bu arada Bülent Abi Antalya nın neresinde oturuyosun
![]()
jantlar cok guzel durmus gule gule kullan fiaytı nedir 17" mi ?
17 inç fiyatıda jant lastik 1.650
geçen cumartesi gördüm seni dedemanın arka tarafta adonis otelin önündeydim. ailecektiniz heralde önümden geçtiniz araba güzel hakkaten kazasız belasız kullanın..
Yaşamak; Bir Ağaç Gibi TEK ve HÜR!!
Ve Bir Orman Gibi KARDEŞÇESİNE!!!!!
? ? zınısım adnıkraf ninekilheT
Evet karpuz kaldıran şelalesine gidiyodukTeşekkürler
Hayır serviste değil sis farlarınıda taktırmayıda serviste yaptırmadım servis epey bi fark ediyo sis farlarını küçük ışıklı bir anahtarla açıyosun ama güzel bi yere yerleştirdik hiç göze batmıyo tavsiye ederim aracın görüntüsünde değişikliği fark edersin
Güzel olmuş Alican, aynen devam![]()
haberleşelim ben de antalyadayım
alican cok güzel bir gp güzel günlerde kullan
çok güzel güle güle kullan iyi tatiller
çok güzel olmuş renktaşım... hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
çok güzel..
bende nerak ettım yerını dugmenın resım beklıyoruz..
hmm ok alican artık ankarada görüşürüz![]()
valla sis farını bende cok istiyorum ama elekronik en ufak arzada garantiden cıkar dedi servis bende cekindim doal olarak servis 400 ytl istedi + kdv tabi
eger bi sorun cıkmıcagı garanti ise kesin taktırırım .. darısıbasımıza antalya işi içinbenmde nietim var yakıt ne gitti ortalama =?_?
1.3 dizelle gezmesi cok guzel8M
kardeş araba güsel kazasız belasız binmen dileğyle bide bu rüzgarlık konusunda biraz bilgi verirsen sevinirim gelelim sis farına arkadaşlar ben çok kafaya takmıştım bu işi sonun da serviste taktırdık bende orj. olcak sanıyorum sol altta bi boşluk var sigortalığın orda küçük bi cep gibi tam oraya taktılar düğmeyi elimin altında hoş oldu bağlantı tam ortada direk aküden bende takardım valla bide 250 ytl civarında bişey tuttu anlamadım ama çok hoş ya......
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri